Pek idare edemezsiniz.Benim mantığım FPS az olsun ama sorun olmasın. 1650S alsam darboğazı azaltacak hamlelerle idare edebilir miyim peki?
Pek idare edemezsiniz.Benim mantığım FPS az olsun ama sorun olmasın. 1650S alsam darboğazı azaltacak hamlelerle idare edebilir miyim peki?
Darboğaz tahammül edilebilecek seviyedeyse sorun yok yani.
%15-20 arası olur. İşlemciyi neden satmayı düşünmüyorsunuz ?Darboğaz tahammül edilebilecek seviyedeyse sorun yok yani.
2.el alıcı bulmak falan bana uygun gelmiyor.%15-20 arası olur. İşlemciyi neden satmayı düşünmüyorsunuz ?
Hatırası var belki.%15-20 arası olur. İşlemciyi neden satmayı düşünmüyorsunuz ?
Makul fiyat bukursanız alıcı bulursunuz, üstüne 300 ekleyip R3 3100 alırsanız tadından yenmez. İsterseniz 1650 düz midelini alın.2.el alıcı bulmak falan bana uygun gelmiyor.
Dediğiniz gibi yapacağım sanırım. 1650 ölü yatırım denmiş. 1650S alıp R3 ile bir süre kullanıp belki de bir Ryzen 1600 ile takas yapabilirim. Fiyatlar yakın gibi zaten az farkını veririm. Teşekkürler.Makul fiyat bukursanız alıcı bulursunuz, üstüne 300 ekleyip R3 3100 alırsanız tadından yenmez. İsterseniz 1650 düz midelini alın.
Oyun performansı anlamında 3100 ile 2600 aynı düzeyde. Takasa gerek yok.Dediğiniz gibi yapacağım sanırım. 1650 ölü yatırım denmiş. 1650S alıp R3 ile bir süre kullanıp belki de bir Ryzen 1600 ile takas yapabilirim. Fiyatlar yakın gibi zaten az farkını veririm. Teşekkürler.
Ben 2200G'yi kastetmiştim.Oyun performansı anlamında 3100 ile 2600 aynı düzeyde. Takasa gerek yok.
Anladım, hayırlı olsun o zaman.Ben 2200G'yi kastetmiştim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.