Ryzen 3 2200G sistemde kullanılabilir RAM miktarı nasıl arttırılabilir?

MehmetKalle1

Hectopat
Daha fazla  
Ekran karti aldim Ryzen 3 2200G kullanıyorum, bu RAM'den 2 GB aliyor 14 GB kalıyor. Bunu nasıl 16'ya dondururum? Oluyor mu oyle bir şey?

Ekran karti aldim Ryzen 3 2200G kullanıyorum, bu RAM'den 2 GB aliyor 14 GB kalıyor. Bunu nasıl 16'ya dondururum? Oluyor mu oyle bir şey?
Veya daha performanslı olmasi icin hem ekran kartini hem islemciyi birlestirebilirmiyim

Son düzenleme:

Veya daha performanslı olmasi icin hem ekran kartini hem islemciyi birlestirebilir miyim?

BIOS üzerinden Integrated Graphics ayarını kapatman gerekiyor.

Merhaba, BIOS ayarlarından adanmış bellek miktarını düşürebilirsiniz. Ancak harici bir ekran kartı kullanmıyorsanız bu ayarı kesinlikle düşürmeyin. Yetersiz VRAM sebebiyle ekran kartınızın performansı dibe çakılır. Harici bir ekran kartına sahipseniz en düşük değere alabilirsiniz.

Merhaba, BIOS ayarlarından adanmış bellek miktarını düşürebilirsiniz. Ancak harici bir ekran kartı kullanmıyorsanız bu ayarı kesinlikle düşürmeyin. Yetersiz VRAM sebebiyle ekran kartınızın performansı dibe çakılır. Harici bir ekran kartına sahipseniz en düşük değere alabilirsiniz.
Ekran kartim var gigabyte icin yapimini anlatır mısınız

Ekran kartim var Gigabyte icin yapimini anlatır mısınız?

Tamam buldum chipset teymis en performanslı hali budur degilmi tekrar soruyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı