Hocam bende SLOT 2 dolu, SLOT 1 boş olarak görünüyor. Sanırsam 8 GB tek başına duruyor slot 2 içerisinde.Hocam SPD diye bir menü var. Orada kenarda slot 1, 2, 3 diye gidiyor. Oradan slotlara tıklayarak hangi slotta ne var görebilirsiniz.Eki Görüntüle 1819902
Evet sanırım. Sadece 2 Slot mu var?Hocam bende SLOT 2 dolu, SLOT 1 boş olarak görünüyor. Sanırsam 8 GB tek başına duruyor slot 2 içerisinde.
Evet. 2 slot görünüyor.Evet sanırım. Sadece 2 Slot mu var?
Tamam.Evet. 2 slot görünüyor.
Şimdi Casper müşteri hizmetlerine mail atarak ulaşmayı deneyeceğim, bu RAM konusunda bir danışayım acaba nasıl fiyat biçiyorlar. Öğrenebilirsem iyi olur.Tamam.
Sende RAM gönderebiliyorsun diye biliyorum.Şimdi Casper müşteri hizmetlerine mail atarak ulaşmayı deneyeceğim, bu RAM konusunda bir danışayım acaba nasıl fiyat biçiyorlar. Öğrenebilirsem iyi olur.
Öyle daha mı uyguna gelir ki acaba?Sende RAM gönderebiliyorsun diye biliyorum.
Sanırım. Hem kendin uyumlu RAM seçebilirsin. Belki orada uyumsuz RAM takabilirler. İlk önce sor onlara nasıl oluyor RAM işi diye eğer sen gönderebiliyorsan Corsair veya Kingston öneririm. Bir tane daha vardı ama aklıma gelmedi. Birde RAM'inle aynı özellikte al bence. Aynı RAM'İ alırsan çok iyi olur. RAM alırken MHz'ye dikkat et.Öyle daha mı uyguna gelir ki acaba?
Takılı RAM modelini nasıl öğrenebilirim hocam? Ona göre aynısını araştırırım bulabilirsem öyle gönderirim.Sanırım. Hem kendin uyumlu RAM seçebilirsin. Belki orada uyumsuz RAM takabilirler. İlk önce sor onlara nasıl oluyor RAM işi diye eğer sen gönderebiliyorsan Corsair veya Kingston öneririm. Bir tane daha vardı ama aklıma gelmedi. Birde RAM'inle aynı özellikte al bence. Aynı RAM'İ alırsan çok iyi olur. RAM alırken MHz'ye dikkat et.
Ram ddr4 3200MHz onu kontrol ettim şu an, model olarakta aynısını bulursam fevkalade olur gerçekten.Takılı RAM modelini nasıl öğrenebilirim hocam? Ona göre aynısını araştırırım bulabilirsem öyle gönderirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.