Ryzen 3 2200G Tabanlı Sistem Nasıldır?

Selahattin_zcn

Hectopat
Merhaba dostlar, ben F/P bir sistem toplayacağım ama bu konuda pek bir tecrübem yok. Vatan bilgisayardan bir sistem topladım, sistemin bileşenleri şunlar:
Şu anlık ekran kartı almayı düşünmüyorum. Bunun dışında işlemci için fan öneriniz var mı?
Bütçe: 2500 TL

Son düzenleme:
Çözüm
bu güç kaynağını alın Rampage PSU'lar alınmaz C4 bomasından farksızdır. HDD yerine bu HDD'yi almanız daha iyi olacaktır.
Ram olarak bunu almalısınız.
anakarttan kısmayın,
bunları alırsanız dediğiniz F/p olayı olacaktır ileride aynı ramden 8 Gb eklersiniz.
3-5 kuruş az vereceğim diye sakın everest ( rampage ) PSU alma çok güzel atom bombası oluyor onlardan. İşlemci güzel ama PUBG 720P LOW da 60FPS görmen bile RAM’lerin single ve 2400MHz olması yüzünden imkansız. Daha iyi bir şey toplanılabilir. Bütçe ne kadar?
Ayrıca HDD 5200RPM yani hayatta kurtarmaz seni.

bu güç kaynağını alın Rampage PSU'lar alınmaz C4 bomasından farksızdır. HDD yerine bu HDD'yi almanız daha iyi olacaktır.
Ram olarak bunu almalısınız.
anakarttan kısmayın,
bunları alırsanız dediğiniz F/p olayı olacaktır ileride aynı ramden 8 Gb eklersiniz.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı