Ben biraz uzak kaldım PC işlerine. Bu görseldeki sistemi almayı düşünüyorum. Ağırlıklı olarak Dota 2 oynayacağım ama arada CS:GO falan atarım, ne dersiniz alınır mı? Ayrıca bu PC için en verimli monitör ne önerirsiniz? Bir başka öneriye de ihtiyacım var. Dota 2 için headset, klavye, mouse, mouse pad bütçe 1K neler önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler. Saygılar & sevgiler.
Monitör seçiminde kaç hz olacağına göre öneride bulunabiliriz.
Artics 5 (Aldığım fiyat 390TL, güncel minimum 650 )
Sensei 310
Klavye fazla önemli değil. TL'nin değer kaybı neticesinde tabi ürünlerin fiyatları rahatsız edici derecede arttı.
Anakartta iki tane bellek yuvası var. 2 tane 4 GB almak gibi bir hata yapmayın sonra benim gibi pişman olursunuz. Tek 8'lik alın. İlerde ek olarak 8'lik takmak istediğinizde yeri hazır olacak.
Anakartta iki tane bellek yuvası var. 2 tane 4 GB almak gibi bir hata yapmayın sonra benim gibi pişman olursunuz. Tek 8'lik alın. İlerde ek olarak 8'lik takmak istediğinizde yeri hazır olacak.
Arkadaşımızın dediği gibi 2 kit yerine tek modül alın. Dahili grafik işlemcisini kullanamayacaksınız. Bu yüzden aşrı bir performans kaybı yaşamazsınız.