Ryzen 3 2200G ve GTX 1050 Ti Sistem Toplama

Hocam karar sizin. Yardım etmeye çalışıyoruz. Bizi reddediyorsunuz. Az bir para da değil. Bu bütçede en mantıklı seçim i3 8100 olacaktır.
Bu arada yazım kurallarına dikkat etmezseniz uzun süreli ban yiyebilirsiniz. Aşırı fazla yapıyorsunuz.

Hocam karar sizin. Yardım etmeye çalışıyoruz. Bizi reddediyorsunuz. Az bir para da değil. Bu bütçede en mantıklı seçim i3 8100 olacaktır.

Estafurullah hocam red etmek degil özür dilerim ama siparişi geri iade almazlar büyük ihtimalle ve ben özellikle amd olsun istiyorum iade almazlar ise ne yapmamı önerirsiniz ? Soğutucuyu istemiyorum diyeceğim 200 lira ek olacak ona ssd yi yükselteyim diyorum özellikle değiştir dediğiniz bir parça var mi ?

R3 2200G işlemcisini ekran kartı almaya parası olmayıp dahili GPU'sundan yararlanmak isteyenlere öneriyoruz veya sonradan ekleme yapacaklara.
Bence artık HDD alınmaz. Sizi uyarayım da sonradan başınız ağrımasın. Elimde G4600-GT 1030 sistemim var. HDD can çekişiyor. Her zaman %100 kullanımda. Demek istediğim HDD almayarak yaklaşık olarak 0,5 TB bir SSD almanız daha uygun olacaktır. İyi günler dilerim.
Adata SU650 240GB 520-450MB/s SSD (ASU650SS-240GT-R) - SSD - Bilgisayar Bileşenleri
Mesela bundan X2 alarak.

Son düzenleme:
R3 2200G işlemcisini ekran kartı almaya parası olmayıp dahili GPU'sundan yararlanmak isteyenlere öneriyoruz veya sonradan ekleme yapacaklara.
Bence artık HDD alınmaz. Sizi uyarayım da sonradan başınız ağrımasın. Elimde G4600-GT 1030 sistemim var. HDD can çekişiyor. Her zaman %100 kullanımda. Demek istediğim HDD almayarak yaklaşık olarak 0,5 TB bir SSD almanız daha uygun olacaktır. İyi günler dilerim.

Teşekkür ederim yardımlarınız ve cevaplarınız icin sunu tekrar soruyorum

Ek olarak aldığım işlemci soğutucu fani iade ettiğimde 200 lira kalıyor o paraya ayni siteden ne almalıyım yada hangi parçayı yükseltmemi önerirsiniz ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı