- Makaleler
- 21
R7 240 gibi bir çöpü kullanmanızda ki sebep nedir? APU'yu kullanın.
Arttıramasaydı söylerdi o zaman. Ayrıca kendi topladığı sisteme o parayı verirsen çöp olur. 200 TL verip bunu almak mantıklı değil mi sizce ?Bütçeyi arttırabilse zaten söylerdi arkadaş. Eki Görüntüle 383721
Bende önerdim dostum onu hem para kaybı hem düşük performans.R7 240 gibi bir çöpü kullanmanızda ki sebep nedir? APU'yu kullanın.
Çok daha mantıklı ancak daha monitör ve koltuk alacağimdan mütevellit arttıramıyorum, düzgün bir monitor en az 500 600 TL..Arttıramasaydı söylerdi o zaman. Ayrıca kendi topladığı sisteme o parayı verirsen çöp olur. 200 TL verip bunu almak mantıklı değil mi sizce ?
Teşekkur ederim.FSP CMT 110A, 500W Silver Certificate PSU, USB, Ses, Pencereli, Siyah Kasa Bu kasayı alın yanındaki psu zaten Fsp’nin iyi bir psu’su.
Koltuğu 2. plana atın derim. Acelesi yoktur herhalde. Dediğim sistemi aldıktan sonra az daha para biriktirip bir koltuk alırsın. En mantıklısı bu.Çok daha mantıklı ancak daha monitör ve koltuk alacağimdan mütevellit arttıramıyorum, düzgün bir monitor en az 500 600 TL..
Yani koltuk sıkinti değil idare edebilirim bir kaç ay ancak monitörle beraber 3.200 bandini aşmamam gerek o da sizin attiğiniz kasayla pek mumkün durmadı fakat yinede teşekkür ederim ucuz bir monitör bulabilirsem sizin attiginiz kasayi alacagım.Koltuğu 2. plana atın derim. Acelesi yoktur herhalde. Dediğim sistemi aldıktan sonra az daha para biriktirip bir koltuk alırsın. En mantıklısı bu.
Çok teşekkürler öneriniz içinBu sistemi toplayıp ekran kartını Aliexpress den alırsanız çok çıkarlı olur sizin için. Aliexpress de en çok satılan ekran kartıdır GTX 750 Ti. Yıllardır popülerdir
https://tr.aliexpress.com/item/GIGA..._expid=fe083ab5-787f-46f5-b5ff-a73778cdc88a-2
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.