Ryzen 3 2200G ve R7 240 sistem toplama

Arttıramasaydı söylerdi o zaman. Ayrıca kendi topladığı sisteme o parayı verirsen çöp olur. 200 TL verip bunu almak mantıklı değil mi sizce ?
Çok daha mantıklı ancak daha monitör ve koltuk alacağimdan mütevellit arttıramıyorum, düzgün bir monitor en az 500 600 TL..
FSP CMT 110A, 500W Silver Certificate PSU, USB, Ses, Pencereli, Siyah Kasa Bu kasayı alın yanındaki psu zaten Fsp’nin iyi bir psu’su.
Teşekkur ederim.

Çok daha mantıklı ancak daha monitör ve koltuk alacağimdan mütevellit arttıramıyorum, düzgün bir monitor en az 500 600 TL..
Koltuğu 2. plana atın derim. Acelesi yoktur herhalde. Dediğim sistemi aldıktan sonra az daha para biriktirip bir koltuk alırsın. En mantıklısı bu.

Koltuğu 2. plana atın derim. Acelesi yoktur herhalde. Dediğim sistemi aldıktan sonra az daha para biriktirip bir koltuk alırsın. En mantıklısı bu.
Yani koltuk sıkinti değil idare edebilirim bir kaç ay ancak monitörle beraber 3.200 bandini aşmamam gerek o da sizin attiğiniz kasayla pek mumkün durmadı fakat yinede teşekkür ederim ucuz bir monitör bulabilirsem sizin attiginiz kasayi alacagım.

Nasıl bir monitör almayı planlıyorsunuz ? Kaç HZ ve inç olmalı ?
[/QUOTE]
1920x1080 75 Hz bir monitör istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…