Ryzen 3 2200G ve RX 570 Sistem Alınır mı?

fatiherkan291

Kilopat
Daha fazla  
1-Bu bilgisayarı ben satın aldım daha gelmedi performans açısından birşey söyleyemem ancak fps
testlerine bakarsanız alınmaya değer olacağını görürsünüz.
2-RAM in mhz değeri biraz düşük ama fazla da büyütülmemesi gereken bir şey olduğunu düşünüyorum.

Alınmaz.
Ryzen bir sistem için ideal RAM frekansı 3000MHz'dir.
2200G 1-2 yıl içinde seni kurtarmaz. İşlemci yükseltip Ryzen 3000 almaya karar verirsen, anakartın uymaz.
Bütçenizi belirterek ayrı bir konu açın. Yardımcı olalım.

Fiyatı makul ancak gerek yok. Bu sistem sizi uzun vadede üzecektir.

Kesinlikle alınmaz. Donanım Arşivi DA-V4/R5 1600/MSI RX580 Armor OC 8GB/8GB RAM/480GB SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA bu sistemi al. 300 lira koy al. Kesinlikle aradaki performans farkı inanılmaz. Anakartta, ekran kartında, RAM'da, kasada büyük fark var. Üstelik 480GB SSD var. Videoyu da inceleyebilirsin, zaten her şeyi göreceksin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Yani o fiyat bandında şu an alabileceğin en üstün sistem budur. 3300 TL'ye RX580, B450M, senin attığın sistemdeki R5 2200G'den %8 oranında daha güçlü bir işlemci, 240GB yerine 480GB SSD, 3000 mHz Corsair RAM ve 80Plus sertifikalı güç kaynağına sahip kasa.

Aralarında sadece çoklu çekirdek performans farkı var. Tek çekirdekte oyun performansında bir fark yok. Yanıltmayın insanları.

Aralarında sadece çoklu çekirdek performans farkı var. Tek çekirdekte oyun performansında bir fark yok. Yanıltmayın insanları.
%20 civarında bir farktan bahsediyoruz tabi bunlara RX 570 yerine RX580 , A320 Yerine B450, 2400 MHZ bellek Yerine 3000 MHZ bellek ve 240 GB SSD yerine 480 GB SSD alma durumu var. Yanıltma kısmı nerde acaba !?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…