- Makaleler
- 18
Battlefield'da görüyoruz demi...R3 2200G ve R5 1600 arasında oyun performansı farkı yoktur.
Dört çekirdeğin yetmediği oyunlarda nasıl can çekişir o işlemci bunu neden yazmıyorsun?
Battlefield'da görüyoruz demi...R3 2200G ve R5 1600 arasında oyun performansı farkı yoktur.
Uzatmak istemiyorum, modlar müdahale etmesin diye; ama iki işlemci arasındaki performans farkları için bile yeni bir sekme açıp 3 farklı kanaldan sonuçlara baktım. Okumayan, bilmeyen ben oluyorum bu durumda. Evet, ben oluyorum.Ben al demedim. Ülke senin gibiler yüzünden böyle. Okumayanlar, bilmeyenler...
Çünkü benchmark sonuçlarını ezberlemiş. Performans demek Singlecore demekBattlefield'da görüyoruz demi...
Dört çekirdeğin yetmediği oyunlarda nasıl can çekişir o işlemci bunu neden yazmıyorsun?
AMD R3 2200G-ASUS STRIX RX570-O4G-ASUS A320M-E- WD 250GB SSD-CRUCIAL 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R3 2200G-ASUS STRIX RX570-O4G-ASUS A320M-E- WD 250GB SSD-CRUCIAL 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bu bilgisayarı almaya düşünüyorum ama aklıma takılan sorular var.
Şimdiden teşekkürler.
- Sizce bu bilgisayar alınır mı?
- RAM 2400 MHz yeterli mi?
Ne saçmalıyorsun sen ya? Genel Benchmark Sonuçlarında bile %55 e yakın fark var. Paşa Paşa render yapılır ayruca. Oyun performansı olarakta Fallout 4'te bile 20 FPS ye kadar fark var. 3 serisi işlemci ile 5 serisini karşılaştırıyorsun. Neyi ezbere biliyorsun acaba merak ediyorum!Ne anlatıyosun bilmiyorum. %3 %8 %10 falan fark değil. Benchmark sonuçlarını ezbere biliyorum ben sen merak etme. 3000 liralık sistemle render yapılmaz. Yapılmaya çalışılsa bile onun adı render olmaz. R3 2200G ve R5 1600 arasında oyun performansı farkı yoktur. Ayrıca o %8 farklı sonuçların derlenmiş hali. Hadi diyelim birim başına %8 olsun. R3 2200G'de 100 FPS alsın X oyununda; R5 1600'de 108 FPS alırsın. Senin fark dediğin buysa boşuna beni meşgul etme.
Bilmeyenler kısmı evet senin gibiler yüzünden böyle. 2200G'nin oyun performansı 1600 ile aynı diyen biri... Gülesim geliyor.Ben al demedim. Ülke senin gibiler yüzünden böyle. Okumayanlar, bilmeyenler...
Bence hiçbir sıkıntı çıkarmaz. Ben Xeon 3470 ile 1060 kullanıyorum FPS düşüşü yaşamıyom.AMD R3 2200G-ASUS STRIX RX570-O4G-ASUS A320M-E- WD 250GB SSD-CRUCIAL 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R3 2200G-ASUS STRIX RX570-O4G-ASUS A320M-E- WD 250GB SSD-CRUCIAL 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bu bilgisayarı almaya düşünüyorum ama aklıma takılan sorular var.
Şimdiden teşekkürler.
- Sizce bu bilgisayar alınır mı?
- RAM 2400 MHz yeterli mi?
Akşam akşam güldürdünüz, teşekkürler. Daha çok araştırma yapmanızı tavsiye ederimNe anlatıyosun bilmiyorum. %3 %8 %10 falan fark değil. Benchmark sonuçlarını ezbere biliyorum ben sen merak etme. 3000 liralık sistemle render yapılmaz. Yapılmaya çalışılsa bile onun adı render olmaz. R3 2200G ve R5 1600 arasında oyun performansı farkı yoktur. Ayrıca o %8 farklı sonuçların derlenmiş hali. Hadi diyelim birim başına %8 olsun. R3 2200G'de 100 FPS alsın X oyununda; R5 1600'de 108 FPS alırsın. Senin fark dediğin buysa boşuna beni meşgul etme.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.