Ryzen 3 2200U Windows 7 Uyumu

PyhX

Hectopat
Radeon 535'li bilgisayarıma Windows 7 kurmak istiyorum, mevcut sistemim Windows 10.

Sanırsam Radeon 535 ekran kartı W7'yi desteklemiyor, Windows 7 kurmanin bir yontemi yok mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Radeon 535'li bilgisayarıma Windows 7 kurmak istiyorum, mevcut sistemim Windows 10.

Sanırsam Radeon 535 ekran kartı W7'yi desteklemiyor, Windows 7 kurmanin bir yontemi yok mudur?

Win 7 kurmanı önermem. Savunmasız şu an. Ayrıca 8.1 gayet iyi. FPS en yüksek alabilceğin kullanımı basit bir yazılım ama senin kararın, istersen Win 7 kullan.

Win 7 kurmanı önermem savunmasız şu an ayrıca 8.1 gayet iyi FPS en yüksek alabilceğin kullanımı basit bir yazılım ama senin kararın istersen Win 7 kullan.

Kullanamiyorum sıkıntı bu zaten.

Win 7 kurmanı önermem savunmasız şu an ayrıca 8.1 gayet iyi FPS en yüksek alabilceğin kullanımı basit bir yazılım ama senin kararın istersen Win 7 kullan.

8.1'de de gereksiz RAM'ı işgal eden programların oldugunu düşünüyorum.

Kullanamiyorum sıkıntı bu zaten.

8.1'de de gereksiz RAM'ı işgal eden programların oldugunu düşünüyorum.

Bak bilgisayarım 4 GB RAM. 1.10 celeron, 1.5 GB ekran kartı var. 8.1'de oyun oynuyorum. Sence gereksiz olsa oynayabilir miyim?

kullanamiyorum sıkıntı bu zaten..

8.1de de gereksiz ramı işgal eden programların oldugunu düşünüyorum
Windows 10 LTSC, Windows'un en az özellikli sürümü, ayrıca 8.1 için debloat kodları kullanırsanız sisteminiz hafifler.

Kullandigim bilgisayarin kullanici yorumu:
"""FreeDOS olarak gelen bilgisayara Win 7 yukleme cabalarim bosa cikti cunku cihazin BIOS ayarlari Win 8 ve uzeri olacak sekilde ayarlanmis. Win 8 yukledigimde ise Lenovo firmasinin Win 10'dan asagi surumlere Driver destegi vermedigini fark ettim*********

Yani ben bu bilgisayarda Windows 10 dısında bir surum kullanamayacak mıyım, saçmalık...

Saçmalık değil. Donanımlar Windows 10'un en optimize şekilde çalışması için üretiliyor. Donanım yazılıma, yazılım donanıma bağlıdır.

Saçmalık değil. Donanımlar Windows 10'un en optimize şekilde çalışması için üretiliyor. Donanım yazılıma, yazılım donanıma bağlıdır.
Windows 7 kurmamın bir yolu yok mudur?
Windows 10 LTSC, Windows'un en az özellikli sürümü, ayrıca 8.1 için debloat kodları kullanırsanız sisteminiz hafifler.
LTSC sürümünü nasıl edinebilirim, şuan windows 10 pro dijital lisans var, lisans kalkar mı?

Windows 7 kurmamın bir yolu yok mudur?

LTSC sürümünü nasıl edinebilirim, şuan windows 10 pro dijital lisans var, lisans kalkar mı?
Hayır, sık sık mavi ekran hataları ile karşılaşırsınız. Denenmiş ve onaylanmış bilgi.
Kod:
32-bit LTSC
https://software-download.microsoft.com/download/pr/17763.107.101029-1455.rs5_release_svc_refresh_CLIENT_LTSC_EVAL_x86FRE_en-us.iso
64-bit LTSC
https://software-download.microsoft.com/download/pr/17763.107.101029-1455.rs5_release_svc_refresh_CLIENT_LTSC_EVAL_x64FRE_en-us.iso
Lisansla ilgili problem olur mu bilmiyorum, ben Pro kullanıyorum ihtiyaçlarımdan ötürü.

Hayır, sık sık mavi ekran hataları ile karşılaşırsınız. Denenmiş ve onaylanmış bilgi.

Bu cidden saçmalık, Linux'da desteklemiyor o zaman. Eski bilgisayarlar bu konuda çok daha iyiymiş anlasılan. 4 GB RAM var Windows 10 zorunluluğu koyuyorlar bilgisayara...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…