Ryzen 3 2200U Windows 7 Uyumu

8.1 yüklemeyi deneyin, sorunlarla karşılaşırsanız 10 kullanmaktan başka çare yok gibi. Ayrıca dediğim gibi, 4 GB RAM yeterli gelmiyorsa hafifletmek için 32 Bit sistem kurun.

32 Bit sistem kullanamam, çoğu oyunda sıkıntı yaşatır.

Ekteki sste ayni PC'ye yorum yapan biri var. W8'in Driver destegi olmadigini soylemis. W8'de sürücü güncellemeleri yapamaz mıyım yani?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2020-06-10-12-10-16-675_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-06-10-12-10-16-675_com.android.chrome.jpg
    196,8 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleyen: Moderatör:
32 Bit sistem kullanamam, çoğu oyunda sıkıntı yaşatır.

Ekteki sste ayni PC'ye yorum yapan biri var. W8'in Driver destegi olmadigini soylemis. W8'de sürücü güncellemeleri yapamaz mıyım yani.

Hocam siz bir sistem özelliklerinizi söyler misiniz.

32bit sistem kullanamam, çoğu oyunda sıkıntı yaşatır.

ekteki sste ayni pcye yorum yapan biri var. w8in driver destegi olmadigini soylemis. w8de sürücü güncellemeleri yapamaz mıyım yani
Maksimum 4GB RAM kullanımı yapacak bütün oyunların 32bit desteği vardır diye düşünüyorum. Sürücü güncellemesini firma o Windows sürümüne vermiyorsa yapamazsınız.
İlla 64bit kuracaksanız çok yavaş diye şikayet etmenin bir anlamı yok. RAM+SSD aldıktan sonra gayet de hızlı olduğundan emin olabilirsiniz.

Sistemim.
AMD Ryzen3 2200U işlemci.
AMD Radeon 535 DDR5 ekran kartı harici.
4 GB RAM (DDR4)
1TB HDD Toshiba (5400RPM hız)

O işlemci ile Windows 10'u rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ancak SSD olmadığı için 10 kurmayın.8.1 SL 64 Bit kurun. Üstelik Driver'lar Windows 7'de yok gibi.

O işlemci ile Windows 10'u rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ancak SSD olmadığı için 10 kurmayın.8.1 SL 64 Bit kurun. Üstelik Driver'lar Windows 7'de yok gibi.

Windows 10 Pro dijital lisansım Windows 8 için geçerli olacak mı? Ayrıca bu bilgisayar sanırım windoews 8 için bile Driver destegi vermeyecek... :(

Hayır, sık sık mavi ekran hataları ile karşılaşırsınız. Denenmiş ve onaylanmış bilgi.
Kod:
32-bit LTSC
https://software-download.microsoft.com/download/pr/17763.107.101029-1455.rs5_release_svc_refresh_CLIENT_LTSC_EVAL_x86FRE_en-us.iso
64-bit LTSC
https://software-download.microsoft.com/download/pr/17763.107.101029-1455.rs5_release_svc_refresh_CLIENT_LTSC_EVAL_x64FRE_en-us.iso
Lisansla ilgili problem olur mu bilmiyorum, ben Pro kullanıyorum ihtiyaçlarımdan ötürü.

Windows 10 LTSC/LTSB'de oyun performansı RAM CPU kullanımı vs bunlar nasıldır? Windows 8.1 mi denemeliyim yoksa Windows 10 LTSC/LTSB mi?
Amacım hızlı çalışan bir bilgisayar. Günlük işlerim film video surf ve ufak çaplı oyunlar LoL vb.

Windows 8.1 Pro yüklerseniz dijital lisansınız aktif olur herhalde ama tam bilmiyorum. He bir de Windows 8 değil 8.1 yükleyin. Windows 10 LTSB sürümleri önerilmiyor genelde. Siz dediğim gibi 8.1 Home SL kurun hocam.

Windows 8.1 Pro yüklerseniz dijital lisansınız aktif olur herhalde ama tam bilmiyorum. He bir de Windows 8 değil 8.1 yükleyin. Windows 10 LTSB sürümleri önerilmiyor genelde. Siz dediğim gibi 8.1 Home SL kurun hocam.

Biraz araştırdım lisansım aktif olmuyor. Lisanslı bir sürüm yüklesem sorun yaşar mıyım?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı