Ryzen 3 2200U Windows 7 Uyumu

Windows 7 kurmanın şu an da hiçbir mantığı yok. Arkada az program çalıştırıyor, RAM'i az kullanıyor vs. diye bilgisayarınız hızlı hale gelmiyor. Bende böyle düşünüp Windows 10'dan 7'ye geçtim bilgisayar kafayı yedi resmen yeniden Windows 10 kurdum. Eğer Windows 10'dan memnun değilseniz 8.1 SL kullanın. Windows 7 çöp artık bırakın yakasını.

4 GB RAM ile Windows 10'dan memnun kalmak imkansız. Herkesin RAM ekleyebilecek gücü yok. Anlaşılan PC'me Windows 8 bile olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
4 GB RAM ile Windows 10'dan memnun kalmak imkansız. Herkesin RAM ekleyebilecek gücü yok. Anlaşılan pcme Windows8 bile olmuyor.

Benim eski laptopumda 4 GB RAM, i3 M370 olmasına rağmen Windows 10 Home'u bal gibi kullanıyordum. Windows 10 gereksiz hizmetleri kapatma diye YouTube'a yazın ve adımları uygulayın.Windows 8 nasıl olmuyor ? sistem özelliklerinizi yazar mısınız

Peki Windows 8 veya 8.1 yüklesem kullanıcının yazdığı gibi gene Driver sorunları yaşar mıyım? İlla Windows 10 mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
peki windows 8 veya 8.1 yüklesem kullanıcının yazdığı gibi gene driver sorunları yaşar mıyım? illa windows 10 mu......
8.1 yüklemeyi deneyin, sorunlarla karşılaşırsanız 10 kullanmaktan başka çare yok gibi. Ayrıca dediğim gibi, 4GB RAM yeterli gelmiyorsa hafifletmek için 32bit sistem kurun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…