Ryzen 3 2300X tray alınır mı?

Nhympex8287

Decapat
Daha fazla  
Sinerji'den bir sistem toplamak istiyorum. Fakat Ryzen 3 2300X sadece tray olarak var. Ama baktığımda soğutuculu ve 2 yıl garantili. Sizce almalı mıyım?
Kuracağım sistem:
  • Anakart: Asus Prime B450 M-A
  • İşlemci : Ryzen 3 2300X tray ya da Ryzen 3 2200G
  • Bellek: Corsair Vengeance LPX 8 GB 3000MHz
  • Depolama : Seagate 1 TB 64 MB 7200 RPM
  • Ekran kartı: Sapphire Radeon RX 570 Pulse ITX 4GB 256 bit
Ryzen 3 2300X tray mı, Ryzen 3 2200G mi almalıyım bu sisteme?

Son düzenleyen: Moderatör:
Az önce bir konuya yorum yaptım. Arkadaşımız itopya'dan 5800 liraya hazır sistem almak istediğini söylemiş. Aynı parçaları daha ucuz ayrı ayrı yerlerden alarak 500 lira cebine kalmasını sağlayacak şekilde anlattım. O paraya Adata SSD yerine Samsung EVO alabilir. 8GB RAM yerine 16GB RAM alabilir mesela. Bahsettiğim şey buydu.

Neye göre kime göre yeterli? Size göre yeterli olabilir ama aynı paraya belki daha iyisini sunabiliriz size. Bunu söylemeye çalıştım.

Öncelikle öneriniz için teşekkür ederim. Ancak Sinerji'den almamın tek sebebi montaj. Topladıkları sistemlerin montajını çok güzel ve ferah yapıyorlar. Ayrıca bios güncellemelerini ve ekran kartının driverlarını da güncelleyip yolluyorlar sistemi yoksa bende uzun bir süre düşündüm ayrı olarak almayı ama onların yaptığı kadar uğraşmam açık söylemek gerekirse. Bundan dolayı Sinerji Bilgisayar dan almak istedim. Ve sistemi genellikle LoL, CsGo, Fortnite gibi oyunlar oynamak için topluyorum. Ve bilgisayarın başından bazen 6 saat kalkmıyorum. Bunun için yeterli verimi sunabilir mi bu sistem?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı