Ryzen 3 2300X ve RX 570 Sistem Nasıldır?

Merhaba arkadaslar, bütçeme göre oluşturdugum bir kombinasyon hakkında fikrinizi almak istiyorum.
  • AMD Ryzen 3 2300x 3.5 GHz işlemci
  • Asrock A320M HDVR4 anakart
  • Adata 16 GB (8x2) 3000MHz RAM
  • Sapphire RX 570 8 GB 256bit ekran kartı
  • 240 GB SSD (şimdilik yeterli)
  • Aerocool Tomahawk 400W kasa
Toplam: 3400 TL

Amacım güncel oyunlarda ultra ayarlarda akıcı bir şekilde 90-100 FPS almak ve uzun ömürlü bir sistem oluşturmak. Isınma problemi falan olur mu bilmiyorum, önerilere açıgım.
Anakart ve PSU yetersiz.
500W 80+ PSU alın.
Bu hazır sistemi Teknobiyotik.com sitesinden bulun.Değişiklik yapmayı unutmayın.Benim yaptığım gibi.

Dosya Ekleri

• 3500TL FP.png
    3500TL FP.png
    54 KB · Görüntüleme: 73
Kardeşim ben bu pc yi R5 2600 yapıp , harddisk yerine de toshiba 240 gb ssd koyarak almayı düşünüyorum. Sana birkaç sorum olacak izninle ,
-Ekran kartında asus ile sapphire nitro+ arasında kaldım.Arada pek fark var mı ?
-Pubg , cs , Gta 5 gibi oyunları oynayacağım yeterli olur mu ?
-Bi de farklı ssd modelleri atmışsın ya burdakini alsak toshiba 240gb olanı sorun olur mu ?
Şimdiden çok teşekkür ederim.

Kardeşim ben bu pc yi R5 2600 yapıp , harddisk yerine de toshiba 240 gb ssd koyarak almayı düşünüyorum. Sana birkaç sorum olacak izninle ,
-Ekran kartında asus ile sapphire nitro+ arasında kaldım.Arada pek fark var mı ?
-Pubg , cs , Gta 5 gibi oyunları oynayacağım yeterli olur mu ?
-Bi de farklı ssd modelleri atmışsın ya burdakini alsak toshiba 240gb olanı sorun olur mu ?
Şimdiden çok teşekkür ederim.
Sapphire Nitro da Asus ROG da çok iyi kartlar, sorun olmaz. Mevcut Asus ROG zaten, değiştirmeyin.
1080P high, ultra ayarlarda 60FPS verebilecek bir kart.
Toshiba SSD'lerde sağlık sorunu var, bu nedenle önermiyorum. Linkini attığım SSD'leri tercih edebilirsiniz.
Eki Görüntüle 399787

Bu hazır sistemde karar kıldım fiyat 4259 lira bakan arkadaşlar öneri verebilir
MASTER-2690/R5 2600/Sapphire Nitro RX590 8GB/8GB DDR4/240GB SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA Bunu tercih edin.

Arkadaşlar fiyat 4100 liradan 3800'e düşmüş diger sitelerde indirim yok sebebini bilmiyorum sizcede bu paraya çok iyi degilmi
Sistemi Ryzen 5 2600 - RX590 Nitro 8GB olarak sipariş ettim . RX590 ile GTX1660 arasında fiyat farkı yok sizce sistemi GTX1660 ile değiştirmek mantıklı olurmu ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı