Ryzen 3 3100 Minecraft Düşük FPS

İşletim sistemi
Windows 10

emirtelli

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi forumlar. Minecraft'ta hep düşük FPS ve drop yiyorum OptiFine kullanmama rağmen. Tlauncher ayarlarından 6 GB RAM verdim yine FPS değişmedi Sistemim:
AMD Ryzen 3 3100, Sapphire RX550 4 GB, XPG 8 GB 3000MHz RAM bir sürü video izledim denedim omadı yardımcı olursanız sevinirim:D

Herkese iyi forumlar. Minecraft'ta hep düşük FPS ve drop yiyorum OptiFine kullanmama rağmen. Tlauncher ayarlarından 6 GB RAM verdim yine FPS değişmedi Sistemim:
AMD Ryzen 3 3100, Sapphire RX550 4 GB, XPG 8 GB 3000MHz RAM bir sürü video izledim denedim omadı yardımcı olursanız sevinirim:D
Grafik ayarını düşürdün mü? Chunk'u 7'ye falan al.

Bu sistem ile chunk 64 olsa da 30 FPS garanti alır başka bir sorun var driverlar güncel mi?

Anakart kaldı onu da yarın yükliyecegim. Ekran karıtını yükledim yülediğime pişman oldum CS:GO'da 160tan düşmezken 90-130 göremeye başladım ama sonunda düzeltebildim ama eskisi gibi performans alamıyorum.
1.8.9 hocam 1.16.4 de 80-150arası idi.

Hocam bende 1.8.9 kullanacağım ama arkadaşlar 1.16.5 kullanıyor bende kullanmak zorunda kalıyorum

Anakart kaldı onu da yarın yükliyecegim. Ekran karıtını yükledim yülediğime pişman oldum CS:GO'da 160tan düşmezken 90-130 göremeye başladım ama sonunda düzeltebildim ama eskisi gibi performans alamıyorum.

Ben şimdi yükledim 21.2.3'ü FPS değerlerim biraz arttı gibi CS:GO ayarlarınız nedir bana düşük gibi geldi biraz değerleriniz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı