Hocam isterseniz bir PSU+ monitör tavsiyesi verebilirim. Ancak isterseniz şunları da belirtin kaç W olsun, kaç HZ olsun, Ultra HD vs. bir de ikisine ayıracağınız toplam bütçeyi belirtirseniz çok iyi bir tavsiye yapabilirim.
Hocam isterseniz bir PSU+ monitör tavsiyesi verebilirim. Ancak isterseniz şunları da belirtin kaç W olsun, kaç HZ olsun, Ultra HD vs. bir de ikisine ayıracağınız toplam bütçeyi belirtirseniz çok iyi bir tavsiye yapabilirim.
Hocam yalnız şunu söyleyeyim ekran kartı 1850 çok pahalı 150 arttıraanız 1660 Super alırsınız yani o kadar pahalı başka sitelerden alma şansınız yok mu?
Hocam yalnız şunu söyleyeyim ekran kartı 1850 çok pahalı 150 arttıraanız 1660 Super alırsınız yani o kadar pahalı başka sitelerden alma şansınız yok mu?
Galax GeForce GTX1650 Super EX (1-Click) OC 4GB 128Bit GDDR6 Ekran Kartı (65SQL8DS61EX) en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Galax GeForce GTX1650 Super EX (1-Click) OC 4GB 128Bit GDDR6 Ekran Kartı (65SQL8DS61EX) incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!
www.gittigidiyor.com
Yine de 1600 falan bulunabilir. Hem de Windforce soğutma olarak da iyi değil.
Galax GeForce GTX1650 Super EX (1-Click) OC 4GB 128Bit GDDR6 Ekran Kartı (65SQL8DS61EX) en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Galax GeForce GTX1650 Super EX (1-Click) OC 4GB 128Bit GDDR6 Ekran Kartı (65SQL8DS61EX) incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!
www.gittigidiyor.com
Yine de 1600 falan bulunabilir. Hem de Windforce soğutma olarak da iyi değil.
Ha o zaman birazcık kötü oldu hmm. Bilemedim hocam elimden geldiğince önericem yine de. @N Y R O hocam açıkçası itopya’da adam akıllı psu yok tek satılan tarz da valla bana kalsa power boost vs. hiç bulaşmayın ancak orda psu yok resmen.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
AMD Ryzen 3 3100 3.6 GHz AM4 18 MB Cache 65 W İşlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
6001 TL. Farklı sitelerden parça parça toplandığında sizin topladığınız sistemden 110 TL ucuza hem 144Hz monitör koydum hem de SSD ve güç kaynağını daha iyi seçtim.