Ryzen 3 3100 nasıldır?

Hocam isterseniz bir PSU+ monitör tavsiyesi verebilirim. Ancak isterseniz şunları da belirtin kaç W olsun, kaç HZ olsun, Ultra HD vs. bir de ikisine ayıracağınız toplam bütçeyi belirtirseniz çok iyi bir tavsiye yapabilirim.

Hocam PSU olarak attığım sisteme uygun bir PSU olabilir yani 550W
Monitör de en az 75 Hz olsun 1080P yeterli olur.

Link atın hocam.

Şu an piyasa uçmuş ben 1350'ye almıştım ama.
Yine de 1600 falan bulunabilir. Hem de Windforce soğutma olarak da iyi değil.

Şu an piyasa uçmuş ben 1350'ye almıştım ama.
Yine de 1600 falan bulunabilir. Hem de Windforce soğutma olarak da iyi değil.

Gittigidiyor'a pek güvenmiyorum parçaları öyle tek tek alamam o sitelerden maalesef.

Bence biraz bekleyin ekran kartı için belki indirim vs gelir neyse ben 1600 tl ye almışsınız gibi hesaplayacağım.
Gittigidiyor'a pek güvenmiyorum parçaları öyle tek tek alamam o sitelerden maalesef.

Ha o zaman birazcık kötü oldu hmm. Bilemedim hocam elimden geldiğince önericem yine de.
@N Y R O hocam açıkçası itopya’da adam akıllı psu yok tek satılan tarz da valla bana kalsa power boost vs. hiç bulaşmayın ancak orda psu yok resmen.

2X Neo Forza 8 GB DDR4 3000 MHz CL15 1.35V Gaming Soğutuculu Ram Fiyatları ve Özellikleri

6001 TL. Farklı sitelerden parça parça toplandığında sizin topladığınız sistemden 110 TL ucuza hem 144Hz monitör koydum hem de SSD ve güç kaynağını daha iyi seçtim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı