Cümleten selamünaleyküm, 2020'de topladığım hala sağlam bir sistemim var. Ama artık yetersiz ve yükseltmek istiyorum... Kasaya şu parçalar takılıdır;
Galax GTX 1650 Super.
Ryzen 3 3100.
Apacer Panther 2x8GB.
GeIL zenith 256 GB.
WD 1TB.
Gigabyte A320M.
Cooler Master V3 600W.
Arkadaşlar ekran kartı 3060 Ti almayı düşündüm sizce beni ne kadar süre götürür, iyi midir?
İşlemci olarak hiçbir fikrim ve bilgim yok 10. nesil Intel işlemcilerden sonra piyasayı ve donanım işlerini vs. bırakmıştım sizce o ekran kartının yanına ne yakışır?
RAM belleklerimden memnunum.
SSD kronik sorunluydu sonradan öğrendim güncel yine 240GB, civarı kaliteli ve hızlı bir tane alabilirim yanına 1TB HDD alacağım.
Anakart zaten işlemciye göre değişecek.
Güç kaynağımdan ben memnunum birçok insan beğenmemişti ama iyidir.
Not: Hemen yükseltmeyeceğim 9-12 ay sonra olabilir! O yüzden link paylaşmak yerine sadece fikirlerinizi söylerseniz mutlu olacağım, iyi sosyaller.
Galax GTX 1650 Super.
Ryzen 3 3100.
Apacer Panther 2x8GB.
GeIL zenith 256 GB.
WD 1TB.
Gigabyte A320M.
Cooler Master V3 600W.
Arkadaşlar ekran kartı 3060 Ti almayı düşündüm sizce beni ne kadar süre götürür, iyi midir?
İşlemci olarak hiçbir fikrim ve bilgim yok 10. nesil Intel işlemcilerden sonra piyasayı ve donanım işlerini vs. bırakmıştım sizce o ekran kartının yanına ne yakışır?
RAM belleklerimden memnunum.
SSD kronik sorunluydu sonradan öğrendim güncel yine 240GB, civarı kaliteli ve hızlı bir tane alabilirim yanına 1TB HDD alacağım.
Anakart zaten işlemciye göre değişecek.
Güç kaynağımdan ben memnunum birçok insan beğenmemişti ama iyidir.
Not: Hemen yükseltmeyeceğim 9-12 ay sonra olabilir! O yüzden link paylaşmak yerine sadece fikirlerinizi söylerseniz mutlu olacağım, iyi sosyaller.
Son düzenleyen: Moderatör: