Ryzen 3 3100 ve GTX 1650 Super'li sistem tavsiyesi

Bütçe
6000
Screenshot_20201122_174944_com.android.chrome.jpg

Hemen al kaçmaz bu fırsat.

PSU konusunda pek bilgim yok ama çok iyi bir PSU olmadığını biliyorum.
Umarım iyi bir PC toplarsınız.

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. :)
Dostum bende senin gibi 6000 TL maksimum bütçem vardı gerisi hepsi tamam ama ekran kartı Palit olunca pek guvenemedim.

Palit ben bildim bileli Türkiye piyasasında olan bir firma. Diğer başlıklarda kullanan kişiler memnun olduğunu tabiri caizse "telefonda Nokia neyse Palit'de ekran kartından odur" çağrışımı yakaladım. :D
Berbat ve eski. @Haruki Murakami'nin attığı kasa ve PSU gayet iyi bir ikili.

Teşekkürler hocam. Bu arada profil fotoğrafınız güzelmiş.😁

Hocam AMD kısmında toplama yaptım hep. Şimdi Intel işlemci alırsam bir yandan anakart değişimi olacak. Bir de hiç araştırmadım nedir ne değildir diye.

970 liraya buldum hocam. İşlemci olarak aslında artırma düşüncesindeyim de pek artıramıyorum maddiyattan dolayı.

Corsair kasa ile neredeyse aynı fiyata geliyor ve Zalman kasasını daha çok beğendim. Kasanın fanları ayrı kontrolcüsü mü var yoksa program ile kontrol edilebiliyor mu?
Kasanın üzerindeki tuşlardan yapılıyor heralde. Yorumlarda öyle yazmışlar en azından.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı