Ryzen 3 3100'den Ryzen 5 5600'e geçilir mi?

%50'lik bir performans artışın olur.
İmkanın varsa düşünmeden geç.

5600 ve 6600 ikilisi darboğaz yapmaz.
Testlerde fpsler hikayeli oyunlarda birbirine yakın görünüyor ama CS valo işin içine girince fark artıyor da ben CS valo oynamıyorum işte.Rdr2 de gow da darboğaz takılma azalsın fpsler 60 üstünü görsün yeter benim için.

Sıcaklık darboğaz vs testlerini yapmadım, güncel 3A dediğimiz oyunlardan da deneme fırsatım olmadı henüz. Souls serisini bastan oynadığım için. Sadece FC24'ü oynarken eskiden takılma oluyordu şimdi yağ gibi akıyor. Her gün FC24'te Online maç yapan birisi olarak sırf bunun için bile geçerdim. Eski işlemciyi de 1000 TL'ye sattım Letgo'dan.
Bende letgoda Facebook gruplarında arıyorum ikinci elde 5600 ama kimsede yok.3100 ü alan da yok o kadar ilan açtım yok alıcı yok.

Testlerde FPS'ler hikayeli oyunlarda birbirine yakın görünüyor ama CS Valorant işin içine girince fark artıyor da ben CS Valorant oynamıyorum işte. RDR2 de GoW da darboğaz takılma azalsın FPS'ler 60 üstünü görsün yeter benim için.

Bende Letgo'da Facebook gruplarında arıyorum ikinci elde 5600 ama kimsede yok. 3100'ü alan da yok o kadar ilan açtım yok alıcı yok.

Ben de ikinci ele bakınmıştım bayağı 5600 için ama çok az fiyat farkı olduğu için sıfır aldım. 3,4 gün içinde satmıştım ben R3 3100'ü. Bayağı da soran olmuştu.

Testlerde fpsler hikayeli oyunlarda birbirine yakın görünüyor ama CS valo işin içine girince fark artıyor da ben CS valo oynamıyorum işte.Rdr2 de gow da darboğaz takılma azalsın fpsler 60 üstünü görsün yeter benim için.

Hocam birbirine nasıl yakın görünüyor?
Biri Pubg'de 73 fps verirken diğeri 110 fps veriyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam birbirine nasıl yakın görünüyor?
Biri Pubg'de 73 fps verirken diğeri 110 fps veriyor.

O zaman optimizasyonu kötü bi oyundu hocam o oyun çünkü ikisi de 50fps civarı veriyordu.Yoksa zaten her türlü 5600 ün katlayacağını biliyorum.

O zaman optimizasyonu kötü bi oyundu hocam o oyun çünkü ikisi de 50fps civarı veriyordu.Yoksa zaten her türlü 5600 ün katlayacağını biliyorum.
Şimdi baktım da çoğu oyunda FPS uçuyor çok iyi.En iyisi takılma ve darboğaz azalması beni sevindiren.

Son düzenleme:

Şimdi baktım da çoğu oyunda FPS uçuyor çok iyi.En iyisi takılma ve darboğaz azalması beni sevindiren.

Evet 3100 ile 6600 darboğaz yapar 3100'e göre daha güçlü kalıyor çünkü ekran kartı.
5600'de ise öyle değil.
Direkt sıfırını alabilirsin. İkinci el ile hemen hemen aynı fiyatlar.

Evet 3100 ile 6600 darboğaz yapar 3100'e göre daha güçlü kalıyor çünkü ekran kartı.
5600'de ise öyle değil.
Direkt sıfırını alabilirsin. İkinci el ile hemen hemen aynı fiyatlar.

İkinci elde 2800 e kadar kutusuz fansız şekilde satıyolar.Sıfırına param yetse keşke sıfır alırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı