Ryzen 3 4100 alınır mı?

Bütçe
1700

Knover

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600, RTX 4060TI 8GB, 16GB RAM.
RAM
8GB 3000MHZ
AM4 soketim var R3 1200 kullanıyorum bıktırdı artık DC bile çok kasıyor R3 4100 şu an 1500TL düşüncem 5500 almaktı ama aradaki 1200TL'yi vermek içimden gelmiyor öyle CS Valorant'ta çok oynamam günlük işlerde kasmasın yeter 4100 direkt alayım mı?

Sistemde SSD var mı?

Var bir de uzun zamandır format atmadım sanırım onunda bayağı etkisi olabilir ayrıca kastığı zaman görev yöneticisine baktığımda CPU ve RAM %100 gözüküyor.

Dostum bir de HDD var sistem ama Windows, DC ve Brave ona kurulu değil yine de etkisi olabilir mi? 10 yıllık HDD.

Var bir de uzun zamandır format atmadım sanırım onunda bayağı etkisi olabilir ayrıca kastığı zaman görev yöneticisine baktığımda CPU ve RAM %100 gözüküyor.

Dostum bir de HDD var sistem ama Windows, DC ve Brave ona kurulu değil yine de etkisi olabilir mi? 10 yıllık HDD.

Hocam Windows'unuzun SSD'ye kurulması yeterli bende uygulama vs yi HDD'ye kuruyorum bir etkisi olmaz yani.

Ama benim önerim bir format atmanız format atmak sistemi rahatlatır hocam.

Benim sistemimde Ryzen 3 2200G bulunuyor Windows 11 kullanıyorum herhangi bir sorun yaşatmıyor Oyunda fazla oynuyorum bir sorun yok yani işlemci kullanımıda normal.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı