Ryzen 3 ve GTX 1050 Ti sistem GTA 5 performans sorunu

grafikibrahim24

Decapat
Aşağıda özelliklerini "Speccy" programı ile gösterdiğim bilgisayarı aldım ve tam bir oyun canavarı gibi görünüyor.

Fakat bu sabah GTA 5 yüklemem tamamlandı ve oynamaya başladım, oyunda kasmalar oluyor.
Ben böyle bir bilgisayarın GTA 5'te kasmaması gerektiğine inanıyorum, sizce sorun nedir? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarım/özellikler kısmını at.
Hangi ayarlarda oynuyorsun ve kaç FPS aldığına baktın mı?

Üç tane seçenek var sanırım. normal, high, very high. Ben normalde tutuyorum hepsini fakat sorun şu ki daha önce bundan çok daha düşük bir sistemle kasmadan gta 5 oynuyordum bunun kasması normal değil bence

FPS'e bakamadım ama şöyle söyleyeyim, sürekli donma olmuyor. Gayet akıcı oynamakla birlikte bir kaç saniyede bir ufak takılma veya yavaşlama gibi bir şey oluyor

Üç tane seçenek var sanırım. normal, high, very high. Ben normalde tutuyorum hepsini fakat sorun şu ki daha önce bundan çok daha düşük bir sistemle kasmadan gta 5 oynuyordum bunun kasması normal değil bence

FPS'e bakamadım ama şöyle söyleyeyim, sürekli donma olmuyor. Gayet akıcı oynamakla birlikte bir kaç saniyede bir ufak takılma veya yavaşlama gibi bir şey oluyor
Bilgisayarım/özellikler kısmını at.
Sepet - inventus
direk bu linkten tüm parçalara bakabilirsin Öne çıkar

Dosya Ekleri

• bilgisayar.jpg
    74,6 KB · Görüntüleme: 69
Son düzenleme:
Normalde değil de Very High'ta oynamalısın.
Şu basit cevaplardan vazgeçin bi yaa işlemci ekran kartını besleyebilecek bir işlemci bu dediğin çözüm çok düşük işlemcilere yüksek ekran kartı takıldığında kullanılabilecek kasmayı ve drobu bi nebze azaltacak bir çözüm ordan burdan duyduığunuz bilgilerle oyun kasıyo ve gtx 1050 ti üstü ekran kartı varsa haa düşükde oynuyo ondan yükseğe al diyo millet saçma cevaplar vermeyin okadar basit olsaydı zaten bende her oyunda bu sıkıntı var pc aldığımdan beri bu sıkıntıyla uğraşıyorum her oyunda gpu kullanımını asla %90 ın üstünde göremedim hepsinde 80-90 ve az sonra 40 -50 -30-10-1 bile oluyor bazen ve sistemim ryzen 3 2200g GTX 1050 Ti artık bi çöz
m bulmak istiyorum
bende her oyunda bu sıkıntı var pc aldığımdan beri bu sıkıntıyla uğraşıyorum her oyunda gpu kullanımını asla %90 ın üstünde göremedim hepsinde 80-90 ve az sonra 40 -50 -30-10-1 bile oluyor bazen ve sistemim ryzen 3 2200g GTX 1050 Ti artık bi çöz
m bulmak istiyorum
pc yi itopya.com dan drax aa ürün koduyla mı aldın

Merhaba,
Advanced ayarların kapalı mı?
Bu arada yanlış hatırlamıyorsam advanced ayarlarda f/x diye bi ayar var onu genelde insanlar kapatıyor ama 1 kere sağ oka basınca görüntü azcık kötü oluyor ama fps rahatlıyor.

İşlemci o kartı besler beslemesine de arkadaşın çözünürlük düşük ve darboğaz var. Aynı işlemci bende de vardı ve benzer sorunlar bende de oldu ekran kartı kullanımı düşüyordu. Ryzen 1600 aldım sorun çözüldü. Grafik ayarlarını yükseltin çözünürlük 1080p bile değil. Attığınız resime göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…