Ryzen 3000 serisi beklenmeli mi?

Eğer aceleniz yoksa bekleyin ama 1500 TL'nin daha pahalı olacağını düşünüyorum. Bir de Doların dengesizliği işin içine giriyor. Bence hiç riske girmeyin.

Paranızı Dolar'a çevirip bekleyebilirsiniz. Böylece kur hareketlerinden etkilenmezsiniz. Aksi halde yaşadığımı yaşar, 50 gram altın borcunuz bir dönemde altının gramı 150 TL iken almaz, 245 TL olduğunda acısını hissedersiniz. 2 ay önce para vermeye kıyamayıp da almadığım SSD ve monitörün toplamında şu anda 500 TL fark oynuyor. Satıcılar yeniden Dolar kurunu 7 ve üzerinden hesaplamaya başladı bile.

Hocam hiç tartışmaya yada kafa yormaya gerek yok. Bütçenizi belirtmişsiniz. Şuan için bile Ryzen 5 2600x 1550 TL bandında iken tanıtım amaçlı dahi olsa ryzen 3 serisi 1500 ve altına olacağına kesinlikle inanmıyorum. Olsa bile 2600x ve 2600 ün fiyatının 900 düşmesi gerek ki buna ben şuan için imkansız gözü ile bakıyorum. Yine de sizi yanıltmak istemem. Ama şahsım adına ben olsam, herşeyim tamsa gider işlemcimi 2600x yapar alır geçerim. Ha yanılırsınız da satacak olursanız. Mesela ben 2. El olarak 1300 den almaya razı olurum şuan için. O yüzden kolay satabilirsiniz herhangi birine. Satar alırsınız..

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı