Bekleyin parayı dolar veya altın yapıp.
RTX 2070 SUPER mi alayım? Yoksa biraz daha bekleyip RTX 3000 serisi çıkınca öyle bi bilgisayar mı toplayayım? 
Cevaplar şimdiden teşekkürler.
Bekleyin parayı dolar veya altın yapıp.
RTX 2070 SUPER mi alayım? Yoksa biraz daha bekleyip RTX 3000 serisi çıkınca öyle bi bilgisayar mı toplayayım? 
Cevaplar şimdiden teşekkürler.
Yaptığınız işe bağlı hocam.Hocam iş yeri bilgisayarı toplayacağız. Aynı anda 18 kişi kullanacak bir bilgisayar için sizce 40000tl yeter mi? Yükselebilir derseniz dursun.
Katılıyorum.Bence forumdaki kişilerin lafına bakmak yerine ekonomistlerin önerilerine göre hareket etmeniz daha doğru olur.
Sizin yerinizde olsam iş istasyonu alırdım. 24 saat açık kalmaya göre ayarlanmış çok dayanıklı bilgisayarlar.Hocam iş yeri bilgisayarı toplayacağız. Aynı anda 18 kişi kullanacak bir bilgisayar için sizce 40000tl yeter mi? Yükselebilir derseniz dursun.
Stoklar yenilenmeden almanızı önermiyorum hocam zaten. Uygun bileşenleri bulsanız bile çok pahalıya gelecektir.Bende de para var stok yok. Sipariş ettim iptal ettiler arayıp stok bitti diye. Patates PC takılıyorum işte.![]()
Ortada hiçbir tarih yok. Spekülasyondan ibaret 2-3 haber başlığı var sadece.3000 serisi ne zaman çıkacak ?
İş istasyonu düşünmedim değil ama daha da biriktirip 1-2 ay sonra Mod Art PC'nin bilgisayarının aynısını yapmaya çalışacağım.Sizin yerinizde olsam iş istasyonu alırdım. 24 saat açık kalmaya göre ayarlanmış çok dayanıklı bilgisayarlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.