Ryzen 3000 ve Vega 7 duyuruldu

• Konuyu başlatan pakna
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 2.302
Vega 7'nin TDP'si hakkında bilgi paylaşıldı mı ben göremedim. Rtx 2080'e yakın bir TDP değerine sahipse eğer güzel bir gelişme olur ilerisi için. Ryzen 3000'ler artan saat hızlarıyla birlikte İnteli yakalayabilir tek çekirdekte diye düşünüyorum yada umut ediyorum diyelim.

Son düzenleme:
Sunum da Redeon 7 için çıkış tarihi verildi. 7 Şubat 2019 ve 699$ fiyat etiketiyle geliyor. Kartın yanında paket olarak Devil MayCry 5, Resident Evil 2 ve Division 2 ücretsiz verilecek. Yeni Ryzen işlemciler için PCI-E 4 ile birlikte geleceği açıklandı. Çok fazla detaya girilmedi. Ben daha fazla yenilik bekliyordum. Mesela DDR5 bellek desteği ve başka yenilikler. Şimdilik elimizde aynı güç tüketiminde daha fazla performansı ve çekirdeği olan ve PCI-E 4 veri yolu desteği ile geleceği bilgileri var. Daha önce yayınlanan bazı sızıntılar vardı işlemci özellikleri ve fiyatları hakkında. Sanırım yakın zamanda fiyat ve çıkış tarihleri hakkında daha net bilgiler gelmeye başlar diye düşünüyorum.

Paylaşılan bilgilerde 700 Dolar bandında RTX 2080 yani GTX 1080 Ti 2 karta da rakip bir ekran kartı sonunda AMD tarafından geldi işte bunu kullanıcılar olarak bekliyorduk şimdi bir atak daha yapıp RTX 2070 RTX 2060 rakipleri de çıkarsa ve yine Nvidiaya göre nispeten daha uygun olursa o zaman Nvidia da bu fiyat politikasını düşünecek nasıl olsa lider benim diyerek kafasına göre fiyatlandırma yapamayacak. RTX 2080 in 750 800 dolar olduğunu düşünürsek mecburi olarak bunu 700 dolara ben çekmesini bekliyorum açıkçası sonuç olarak bize oyunculara yarayacak ha Türkiye şartlarında kaç kişi bu fiyatlara sevinir orası tartışılır ne olursa olsun yine bize pahalı olacak 2. EL temiz kart kovalamaya devam arkadaşlar RTX 3000 serisi çıkınca 2000 serisine geçiş yaparak sürekli geriden takip etmeye devam.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı