Merhaba arkadaşlar, RX6800 aldım 2. elden sıcaklık değerleri güç çekişi fan hızları vs FurMark'ta normal ama oyun performansı düşük gibi geldi. Sadece Valorant deneyebildim.
Sormak istediğim darboğaz konusu darboğaz yapacağını düşünüyorum ama ne kadar oranla yapar bilemiyorum darboğaz kaynaklı FPS kaybım ne kadar olur?
Merhaba arkadaşlar, RX6800 aldım 2. elden sıcaklık değerleri güç çekişi fan hızları vs FurMark'ta normal ama oyun performansı düşük gibi geldi. Sadece Valorant deneyebildim.
Sormak istediğim darboğaz konusu darboğaz yapacağını düşünüyorum ama ne kadar oranla yapar bilemiyorum darboğaz kaynaklı FPS kaybım ne kadar olur?
En ucuz AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Normal hocam darboğaz olması düşük performans vermesi. Valorant işlemci tabanlı bir oyun eski ekran kartı ile yeni ekran kartınız arasında çok bir fark hissettirmez. Mümkünse AAA oyunları en yüksek ayarlarda ve çözürnülükte oynayın.