Ryzen 3300 beklenmeli mi?

honolulu

Megapat
Yer
Şanlıurfa
Daha fazla  
Meslek
öğretmen
Merhaba forumdaşlarım,

yaklaşık 900TL ile 1000TL arası işlemci ile anakart bütçem var. Sizce Ryzen 3300 ülkemizde ne kadardan satılır? 90 dolardan satılacağı söyleniyor. Sizce beklenmeye değer mi? Ve bu bütçeyle anakart + işlemci alabilir miyim? Tahminlerinizi merak ediyorum da.

Son düzenleyen: Moderatör:
2019 Ocakda tanıtılacak. 3. Çeyrekde satışa çıkcak diye biliyorum. Yani seneye yazın ama devir atladığı, intele darbe vuracağı söyleniyor. Bilemiyorum...
Genelde tanıtıldıktan 1-2 yada en geç 3 ay sonra piyasaya düşer hocam. Muhtemelen yine öyle olacaktır. 3. çeyrekte diye bildiğiniz şey APU işlemcilerin çıkış tarihi. Yani 3300G ile 3600G'nin çıkacağı tarih.

Genelde tanıtıldıktan 1-2 yada en geç 3 ay sonra piyasaya düşer hocam. Muhtemelen yine öyle olacaktır. 3. çeyrekte diye bildiğiniz şey APU işlemcilerin çıkış tarihi. Yani 3300G ile 3600G'nin çıkacağı tarih.

Tam dinlemenin zararları, izlediğim bir kanal 3. Çeyrek dedi ama ben tüm işlemciler sandım. Tanıtılmadan da çok araştırmak istemedim açıkçası şuan ne desek, ne duysak yalan sayılır.

Merhaba forumdaşlarım,

yaklaşık 900TL ile 1000TL arası işlemci ile anakart bütçem var. Sizce Ryzen 3300 ülkemizde ne kadardan satılır? 90 dolardan satılacağı söyleniyor. Sizce beklenmeye değer mi? Ve bu bütçeyle anakart + işlemci alabilir miyim? Tahminlerinizi merak ediyorum da.
Aliexpressten R5 1400 veya R5 1600 almak çok daha mantıklı olacaktır. Bence beklemeye değmez ve o bütçeyle yeni çıkacak işlemciyi ve uygun anakartı alabileceğini sanmıyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı