Ryzen 3300X Sistemde problem mi var?

Mr.Kitty

Hectopat
Arkadaşlar iki adet sistemde Valorant oynuyorum gözlemlediklerimi söylemek istiyorum.
i3 6100 işlemci.
ASUS GTX 1050 2 GB.
8 GB Kingston RAM 2133 MHz.
Tx kasa sadece egzoz fan mevcut.
Bu sistemde Valorant'da sıcaklık değerleri ekran kartı ve RAM için 50 50 derecelerde. Karakter seçme ekranında da aynı seyretmekte.

Ryzen 3300X.
ASUS RX 580 8 GB.
8x2 3600 MHz G.Skill RAM.
Shaarkon kasa 3 fan.
Bu sistemde Valorant sıcaklık değerleri oyun içerisinde ekran kartı 55 derece işlemci 75 derece. Karakter seçme ekranında ekran kartım 65 derece işlemcim 80 dereceye çıkıyor. Bunun nedeni nedir daha düşük sistem daha soğuk çalışıyor. Özellikle karakter seçme ekranında lobi ekranımı demeliyim bilmiyorum burada oyundan fazla artıyor sıcaklık.

75 derecede çalışması bir sorun çıkartırmı uzun vadede. Eğer çıkartırsa nasıl kapatırım ? Kapattığımda ne gibi değişiklikler olur FSP düşer mi mesela?

75 derecede çalışması bir sorun çıkartır mı uzun vadede. Eğer çıkartırsa nasıl kapatırım? Kapattığımda ne gibi değişiklikler olur FSP düşer mi mesela?

75 derecede pek sıkıntı olmaz. Ufak çaplı düşme olabilir lakin sıcaklıkları hatri sayılır derecede düşürür.
Youtebeden kolayca bulabilirsin CBP olayını.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…