Öncelikle merhabalar,
ASUS TUF 5600 XT OC Evo ekran kartı ve Ryzen 3500X işlemciye sahibim ve oyunlarda ara sıra genellikle ani geçiş sahnelerinde bir anda FPS'im düşüyor ve anlık takılmalar meydana geliyor.
Örnek verecek olursam GTA 5 yüksek ayarlarda 140 FPS civarı alıyorum ve bir anda FPS 70-80'e düşüyor ve saniyelik takılma meydana geliyor.
PC'deki tüm sürücüler güncel.
Bunun sebebi ne olabilir ve bunu nasıl çözebilirim?
İşlemci, Anakart ve Ekran kartının sürücülerini sitelerinden en güncel versiyonlarını indirdim ve windows 10'un lisanslı son sürümünü kullanıyorum + Windows güncelleştirmelerinin hepsini yaptım.
Windows + R tıklayıp boşluğa eventvwr yazıp enter'a basın. Sizden istenilen*** hangi bölüm ise 1 yazılı yerden oraya sağ tıklayın. Eğer Yönetim olaylarından alacaksanız ona sağ tıklayıp resimdeki 2 olarak işaretlenmişi seçin. **İstenilen: Uygulama, Kur ve Sistem çıktılarını paylaşın. Eğer...
Windows + R tıklayıp boşluğa eventvwr yazıp enter'a basın. Sizden istenilen*** hangi bölüm ise 1 yazılı yerden oraya sağ tıklayın. Eğer Yönetim olaylarından alacaksanız ona sağ tıklayıp resimdeki 2 olarak işaretlenmişi seçin. **İstenilen: Uygulama, Kur ve Sistem çıktılarını paylaşın. Eğer...