Öncelikle merhabalar,
ASUS TUF 5600 XT OC Evo ekran kartı ve Ryzen 3500X işlemciye sahibim ve oyunlarda ara sıra genellikle ani geçiş sahnelerinde bir anda FPS'im düşüyor ve anlık takılmalar meydana geliyor.
Örnek verecek olursam GTA 5 yüksek ayarlarda 140 FPS civarı alıyorum ve bir anda FPS 70-80'e düşüyor ve saniyelik takılma meydana geliyor.
PC'deki tüm sürücüler güncel.
Bunun sebebi ne olabilir ve bunu nasıl çözebilirim?
Kerberos hatası tekrarlayıp durmuş anlaşılan. İsterseniz aşağıdaki rehbere göre sisteme zorla mavi ekran verdirebilirsiniz. Ek olarak Kerberos hatasının tespitinin görselini de aşağıya bırakıyorum.
Microsoft bünyesindeki Sysinternals tarafından geliştirilen NotMyFault aracı sistemlerdeki veya uygulamalardaki sorunları tespit etmek için yapay hatalar vermeye yarayan bir yazılımdır. Bu aracı kullanarak sisteme çeşitli şekillerde mavi ekranlar verdirebilir, çeşitli hataların tespiti amacıyla...
Kerberos hatası tekrarlayıp durmuş anlaşılan. İsterseniz aşağıdaki rehbere göre sisteme zorla mavi ekran verdirebilirsiniz. Ek olarak Kerberos hatasının tespitinin görselini de aşağıya bırakıyorum.
Microsoft bünyesindeki Sysinternals tarafından geliştirilen NotMyFault aracı sistemlerdeki veya uygulamalardaki sorunları tespit etmek için yapay hatalar vermeye yarayan bir yazılımdır. Bu aracı kullanarak sisteme çeşitli şekillerde mavi ekranlar verdirebilir, çeşitli hataların tespiti amacıyla...
Bir fikrim yok, orada ne dediyse o. Ben de böyle bir şey ile ilk defa karşılaştım ama isterseniz sisteme zorla mavi ekran verdirip bir sorunlara bakabiliriz.