Ryzen 3600 5700XT sıcaklık değerleri

ramazan2335

Hectopat
Daha fazla  
Ryzen 3600 5700XT Xigmatek Scylla 240 mm sıvı soğutmalı sisteme sahibim. İşlemcim 4.20 GHz 1.325 hız aşırtmalı oyunlarda maximum 75 derece. Ekran kartım ASUS STRIX 5700XT oda 74 derece sizce bu sıcaklıklar zarar verir mi sisteme?

Son düzenleyen: Moderatör:
RX 5700 XT Gaming X var bende de bendeki sıcaklık bile senden çok dert yapma klasik AMD 70 derecede fan çalışıyor. Eklem sıcaklığı 100 derece üstüne çıkıyor 2K yeni oyunlarda.

Vermez de sıvı soğutmayla oyunlarda o sıcaklık fazla geldi bana, kasanız nedir?

Oyunda o işlemci sıcaklığı o soğutucuyla bana fazla geldi. Bir de ekran kartınızı ne zaman aldınız? O 5700 Strix serisi fabrikasyon hatalı. ASUS'un açıklamasından seri koduna bakıp öğrenebilirsin. Ekstra olarak kasanız nedir?

Xamatek astro 650 wat ama işlemcim 4.20 GHz hız aşırtmalı
Aynen bendede eklem sıcaklığı 97 derece
RX 5700 XT Gaming X var bende de bendeki sıcaklık bile senden çok dert yapma klasik AMD 70 derecede fan çalışıyor. Eklem sıcaklığı 100 derece üstüne çıkıyor 2K yeni oyunlarda.
Kardeşim sadece gears 5 te 1080pde 75 derece diğer oyunlarda 60 65 derece arası boşta 40 derece

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı