Ryzen 3600 CPU Debug LED Işığı Yanıyor

msı b450 a pro anakartı var ve guncellemeyşe gelen sorunlar bunlar aynı sorunları bende bircok kişide yaşıyor psu sorun degil r3000 için gelen guncellemeler sorun cıkartı eski işlemci ve eski biosa donunce sorun kalkıyor bilginize yeni işlemci r3600x/eski işlemci r2200g

msı b450 a pro anakartı var ve guncellemeyşe gelen sorunlar bunlar aynı sorunları bende bircok kişide yaşıyor psu sorun degil r3000 için gelen guncellemeler sorun cıkartı eski işlemci ve eski biosa donunce sorun kalkıyor bilginize yeni işlemci r3600x/eski işlemci r2200g
Evet eski işlemcimi takınca bu sorun ortadan kalkıyor, umarım en kısa sürede yeni bir güncelleme ile bu problemi çözerler.

Fan devirlerini nasıl ayarladınız yazın maksimum devirde kullanmak daha mantıklı.
Kasa fanları PSU'ya bağlı. Standart hızında dönüyor. CPU fanı ise 2000RPM olarak ayarlı. Fanlarla alakalı olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Sistem eski işlemcim takılıyken stabil olarak çalışıyor. 3600'ü takınca, BIOS güncel olmasına rağmen bu problem ortaya çıkıyor.

Ryzen 3600 ve msi b450 m gaming plus var bendede.yaşadığınız sorunların aynısını bende yaşadım halada yaşıyorum malesef,forumlar msi b450 chipset kullananların şikayetleri ile dolu.psu ile alakası yok hepimizin psu su aynı andamı bozuldu?msi b450 chipsetlerin biosları sorunlu.lütfen herkes msi mail atsın yoksa yeni ve düzelmiş bios çıkarmaz bu çakallar

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı