Ryzen 3600 RTX 2060S sistem toplama

CSS

Hectopat
Phanteks Eclipse P400A RGB temperli cam mid Tower ATX kasa.

Ryzen 5 3600.

ASUS TUF B450-PLUS GAMING DDR4 4400MHz OC AM4 ATX anakart.

MSI GeForce RTX 2060 Super Ventus GP OC 8 GB 256 Bit.

Corsair Vengeance RGB 2x8 DDR4 3200MHz CL16 RAM.

XPG Spectrix S40G RGB 512 GB M.2 SSD 35002400 Mbps.

Seagate Barracuda 1TB 7200RPM 64MB 3.5HDD.

Corsair VS650(2018) 650W 80+ PSU.

PSU için kronik sorunlu yorumları var. Kullanan veya o fiyat civarında önerebileceğiniz model var mı? Ekran kartı için sıcak çalışıyor yorumları doğru mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
PSU için kronik sorunlu yorumları var.
Eski modeli için o. Bu 2018 model, yenilenmiş hali.
Ekran kartı için sıcak çalışıyor yorumları doğru mu?
Düz Ventus modeli çok ısınıyor. Ventus GP'de bu sorunu çözmüşlerdi sanırım.

Sistemi oyun için topladığınızı düşünüyorum. O halde SSD ile HDD'ye ayırdığınız bütçeyi birleştirerek 1 TB'lık SATA SSD alabilirsiniz. Oyun odaklı bir sistemde NVMe SSD'ye hiç gerek yok.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Parçalara ne kadar para ayırdığınızı veya toplam bütçenizi bilmediğim için bir şey diyemem.

Şöyle bir şey alınabilir. Anakart, ekran kartı, PSU ve SSD bakımından sizin düşündüğünüz sistemden daha iyi.

Toplam 9.119 TL yapıyor.

Montaj konusunda sıkıntı yaşayacağım için tek tek almayı düşünmüyorum reis. Rica etsem QP üzerinden ekran kartı hariç bir sistem önerisinde bulunabilir misin?

Evet qpde 2060 Super stoğu kalmadığı için ayrı alacağım. İlgilendiğin için teşekkür ederim qpde topladığın sistem ile benim sistem arasındaki farklar nelerdir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…