Ryzen 3600 RTX 2060S sistem toplama

• Konuyu başlatan CSS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 1.072
Bu bütçeye çok güzel şeyler alabilirsin bence iyice araştırıp öyle al. Zaten 4-5 yıl sonra şimdiki donanımların çok daha üstü donanımlar çıkacağı için anakarta fazla para verip ekran kartından kısmak yerine ikisinin de en F/P olanlarını almak daha mantıklı.

Ekran kartını mobilde olduğum için araştıramıyorum. Sen bu fiyata araştırıp hangisi kafana yatıyorsa onu alırsın zaten. 480GB SSD yerine 120GB SSD + 1TB HDD'de kullanabilirsin. Kombinasyonlar sana kalmış istediğin gibi şekil verebilirsin.
Vatan 9606TL:

2060 Super'e 5.100 vermek mantıksız bence o paraya 2070S bile alınabilir ve 9600 bütçemi 800-900TL aşıyor maalesef.

O bütçeye RTX 2070 Super'li sistem topladım bir bak istersen.
.

PSU'yu kullanan 2-3 moderatör gördüm gayet memnunlar. Eğer hoşuna gitmezse Cooler Master MWE 600W 80+ alabilirsin.
Sinerji çok güvenlidir 3-4 günde kargoya veriyorlar ve yaşadığınız yere göre 1-2 günde geliyor. Müşteri hizmetleri samimiyeti harika. Her soruya cevap veriyorlar. Bir bakın derim.

Peki 2060S Ventus GP OC modelini gönül rahatlığıyla alabilir miyim?

Bu model daha mantıklı hem çok iyi hem de F/P bir model yani bence alabileceğin en mantıklı model bu olur daha ucuz olsun dersen sanırım 3400 TL falan Windforce var o da olabilir ama RTX 3000 serisini bekleyin ya da 2070 Super alın.

2060 Super'e 5.100 vermek mantıksız bence o paraya 2070S bile alınabilir ve 9600 bütçemi 800-900TL aşıyor maalesef.

9500TL bütçem var dediğiniz için o fiyata attım. Zaten attığım sistem vatandan olduğu için gereksiz pahalı. Ben sadece o bütçeyle ne kadar güzel sistem toplanabileceğini göstermek için attım. Sinerji yada inventus gibi sitelerden daha ucuza güzel sistemler toplayabilirsiniz.

Bütçeniz ne kadar tam olarak ?

9500TL bütçem var dediğiniz için o fiyata attım. Zaten attığım sistem Vatan'dan olduğu için gereksiz pahalı. Ben sadece o bütçeyle ne kadar güzel sistem toplanabileceğini göstermek için attım. Sinerji ya da inventus gibi sitelerden daha ucuza güzel sistemler toplayabilirsiniz.

Bütçeniz ne kadar tam olarak?

8500-8800.
O bütçeye RTX 2070 Super'li sistem topladım bir bak istersen.
.

PSU'yu kullanan 2-3 moderatör gördüm gayet memnunlar. Eğer hoşuna gitmezse Cooler Master MWE 600W 80+ alabilirsin.
Sinerji çok güvenlidir 3-4 günde kargoya veriyorlar ve yaşadığınız yere göre 1-2 günde geliyor. Müşteri hizmetleri samimiyeti harika. Her soruya cevap veriyorlar. Bir bakın derim.

Önerin için teşekkürler araştıracağım parçaları.

Senin için 3 farklı kombinasyon yaptım hangisi mantıklı geliyorsa onu alabilirsin. PSU için Sharkoon 650W, Corsair 650W veya FSP tercih edebilirsin. Kingston A2000 SSD'ye geçebilirsin veya dahili PSU olan bir kasaya yönelebilirsin.
5700XT ekran kartından tam performans almak için PCIe 4.0 olan bir anakart seçtim ama ASUS B550M-K modelinin VRM kalitesi nasıl bilmiyorum. Fakat zaten O.C yapmayacağın için sana her türlü yetecektir. PCIe 3.0 olsa da olur önemli değil dersen B450 Aorus Elite veya B450M S2H tercih edebilirsin.

İşlemci soğutuculu F/P sistem

5700XT Yüksek Performans Sistem

Ucuz F/P Sistem

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı