Benle aynı işlemciyi ve soğutmayı kullanan biri bu testte 70 derece görmüş. Bazılarındaysa sıcaklıklar benimkinden bile yüksek. Silikon lotosu böyle bir şeymiş heralde.Bende de 3700x var, bende de ısınma sorunu var. Kaç kere macun yeniledim düzelme yok.
Test sırasında hızı 3,93 GHz, voltajı da 1,29.Termal macun değişmekte fayda var. O sıcaklık normal değil. Voltaj değerleri nedir acaba? Bir kontrol eder misiniz?
Valla silikon olayı olacağını düşünmüyorum. Stock fanla da, sıvı sogutmayla da aynı değeri alıyorum, çıldırmalık bir durum. Pişman oldum intel'i bıraktığıma.Benle aynı işlemciyi ve soğutmayı kullanan biri bu testte 70 derece görmüş. Bazılarındaysa sıcaklıklar benimkinden bile yüksek. Silikon lotosu böyle bir şeymiş heralde.
Test sırasında hızı 3,93 GHz, voltajı da 1,29.
Ya düzgün takamamışsınızdır yada BIOS update yapmamışsınızdır, neden bende olmuyor da sizde oluyor ?Valla silikon olayı olacağını düşünmüyorum. Stock fanla da, sıvı sogutmayla da aynı değeri alıyorum, çıldırmalık bir durum. Pişman oldum intel'i bıraktığıma.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.