Ryzen 3600 sistem alınır mı?

RAM'lar 3200 değil işlemcinin fiyatı o olamaz site güvenilir mi?
Tıklamadan önce 3200 yazıyordu düzelteyim. Attığı PC ile aynı hız.
R5 3600 ne zamandan beri 1300 TL? Eğer öyleyse sen oradan satın al sadece R5 3600 işlemciyi ben senden 1600TL' den geri satın alacağım.
Öyle yazıyor.
Hocam arkadaş trollüyor zaten. Boss Bilişimden vesaire öneriyor.
n11 de indirim geliyor bu fiyata toplar oradan. Sadece olup olmadığını gösterdim ordan alsın demiyorum.

Tıklamadan önce 3200 yazıyordu düzelteyim. Attığı PC ile aynı hız.

Öyle yazıyor.

Ben hemen bir web sitesi oluşturayım i9 10900K'ya 750 TL yazayım sende inan soran olursa öyle yazıyor dersin .

@hakan.klcarslan o bütçede RTX 2060+ 10400F sistem toplayınız lütfen

Adata XPG Gammix D30 8 GB 3000MHz DDR4 CL16 AX4U300038G16A-SR30 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe X2
7300TL oldu maalesef.

Atılan sistem de RAM 3000MHz çalışabilecek. Sizin sistemde maksimum 2666MHz çalışabilecek.
480GB yerine kötü bir markanın 240GB SSD' si bulunuyor.
Önü mesh bile olmayan bir kasa var.
Sistemde PSU bile yok. Baya iyi sistem topluyorsunuz. Bize de öğretin lütfen.

PSU var gözün görmüyor galiba SSD'yi de netac ne iyi ne kötü bir marka toplayabiliyorsanız daha ucuzunu aynı parçalara toplayın kasanın hava sirkilasyonu fena değil ve ayrıca bu fiyata bu kadar kasa 300TL'ye daha iyisini önerin bakalım.
2666 MHz olanlar nasılsa daha pahalı ben en ucuzları buldum fazla MHz göz çıkarmaz kullanılamayacağını tabii ki biliyorum merak etmeyin sadece daha ucuzunu bulamadım.

Öncelikle PSU varmış görmedim, O benim hatam kusura bakmayın. Ben zaten bu paraya toplanamaz dedim siz ısrarla toplayabileceğinizi söylüyorsunuz. Kasada sadece 1 adet fan var, üfleyerek sistemi daha iyi soğuturum. Ben toplanamaz diyorum siz toplanıyor diyorsunuz ve attığınız kasa ortada.

Bende zaten toplanamayacağını biliyorum sadece bu fiyata bu kadar 200TL fazla verirse cillop gibi bir kasa alınır.

Arkadaşlar doların 5-6 lira olduğu zamanlarda kaldığı için bırakalım toplasınlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…