mfgsivaas5880
Hectopat
- Makaleler
- 2
Tıklamadan önce 3200 yazıyordu düzelteyim. Attığı PC ile aynı hız.RAM'lar 3200 değil işlemcinin fiyatı o olamaz site güvenilir mi?
Öyle yazıyor.R5 3600 ne zamandan beri 1300 TL? Eğer öyleyse sen oradan satın al sadece R5 3600 işlemciyi ben senden 1600TL' den geri satın alacağım.
n11 de indirim geliyor bu fiyata toplar oradan. Sadece olup olmadığını gösterdim ordan alsın demiyorum.Hocam arkadaş trollüyor zaten. Boss Bilişimden vesaire öneriyor.
Tıklamadan önce 3200 yazıyordu düzelteyim. Attığı PC ile aynı hız.
Öyle yazıyor.
Sen oluştur link at senden alayım.Ben hemen bir web sitesi oluşturayım i9 10900K'ya 750 TL yazayım sende inan soran olursa öyle yazıyor dersin.
@hakan.klcarslan o bütçede RTX 2060+ 10400F sistem toplayınız lütfen
Atılan sistem de RAM 3000MHz çalışabilecek. Sizin sistemde maksimum 2666MHz çalışabilecek.Intel Core i5-10400F 2.9 GHz LGA1200 12 MB Cache 65 W Box İşlemci Fiyatları ve Özellikleri
Intel Core i5-10400F 2.9 GHz LGA1200 12 MB Cache 65 W Box İşlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com Adata XPG Gammix D30 8 GB 3000MHz DDR4 CL16 AX4U300038G16A-SR30 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe X2Asus Prıme H410m-f Ddr4 2933/2133 Mhz Matx 1200p Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Asus Prıme H410m-f Ddr4 2933/2133 Mhz Matx 1200p arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Sharkoon RGB Flow ARGB USB 3.0 Temperli Cam ATX Mid-Tower Gaming Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com Hard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com 7300TL oldu maalesef.RTX 2060 Fiyatları | En Ucuzu Akakçe
RTX 2060 arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Atılan sistem de RAM 3000MHz çalışabilecek. Sizin sistemde maksimum 2666MHz çalışabilecek.
480GB yerine kötü bir markanın 240GB SSD'si bulunuyor.
Önü mesh bile olmayan bir kasa var.
Sistemde PSU bile yok. Baya iyi sistem topluyorsunuz. Bize de öğretin lütfen.
Öncelikle PSU varmış görmedim, O benim hatam kusura bakmayın. Ben zaten bu paraya toplanamaz dedim siz ısrarla toplayabileceğinizi söylüyorsunuz. Kasada sadece 1 adet fan var, üfleyerek sistemi daha iyi soğuturum. Ben toplanamaz diyorum siz toplanıyor diyorsunuz ve attığınız kasa ortada.PSU var gözün görmüyor galiba SSD'yi de netac ne iyi ne kötü bir marka toplayabiliyorsanız daha ucuzunu aynı parçalara toplayın kasanın hava sirkilasyonu fena değil ve ayrıca bu fiyata bu kadar kasa 300TL'ye daha iyisini önerin bakalım.
Öncelikle PSU varmış görmedim, o benim hatam kusura bakmayın. Ben zaten bu paraya toplanamaz dedim siz ısrarla toplayabileceğinizi söylüyorsunuz. Kasada sadece 1 adet fan var, üfleyerek sistemi daha iyi soğuturum. Ben toplanamaz diyorum siz toplanıyor diyorsunuz ve attığınız kasa ortada.
Öncelikle PSU varmış görmedim, o benim hatam kusura bakmayın. Ben zaten bu paraya toplanamaz dedim siz ısrarla toplayabileceğinizi söylüyorsunuz. Kasada sadece 1 adet fan var, üfleyerek sistemi daha iyi soğuturum. Ben toplanamaz diyorum siz toplanıyor diyorsunuz ve attığınız kasa ortada.
Dostum sonuç olarak bu kasanın bana 1080p de gayet akıcı bir oyun deneyimi sunacağını söyleyebilir miyiz?Arkadaşlar doların 5-6 lira olduğu zamanlarda kaldığı için bırakalım toplasınlar.