Ryzen 3600 sistemin donması ve kasması

ThroWNN

Decapat
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 1 yıl önce aldığım 1660 Ti ekran kartına 3 hafta önce ASUS TUF B450PRO Gaming anakart, 16 GB Single Channel 3200MHz RAM ve R5 3600 işlemci aldım. O günden beri bilgisayarı açtığım zaman anakartın BIOS simgesi gözüküp kaybolduktan sonra Display Port no signal yazıyor ve bilgisayara giremiyorum. Ama monitör tamamen kararmıyor. Biraz aydınlık duruyor ama görüntü yok. Bu sorun PC'ye res attığımda düzeliyor ve rahatça oyun oynuyorum bir daha bir sorun olmuyor. Ama 10 saatten fazla (yaklaşık yatıp kalkma saati) PC kapalı kalınca aynı şey yine oluyor. Bazen de PC açılıyor ama ekran 10-15 saniye feci şekilde kasıyor (imleç vs.)

Bu sorunun önemli olduğunu düşündüğüm için fikrinizi almak istedim. Teşekkürler.

Arkadaşlar sorun düzeldi bir süredir yaşamıyorum. D.O.C.P ayarını kapadım. Ondan dolayı imiş sanırım. Ama ne alakası var onu anlayamadım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı