Ryzen 3600 ve RTX 2060 S sistem toplama

Bütçe
7000 - 8000 TL

eDDiNq

Hectopat
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba,
Geçenlerde kendim için bir sistem toplamıştım. Şimdi başka bir yakın arkadaşım için sistem arayışındayız fakat fiyat performans ürünlerini bulmakta biraz zorlanıyoruz. Ortalama fiyatlar için 2 haftaya yakındır piyasayı takip ediyoruz. Öncelikle birkaç ürün kafamızda yerleşti fakat geri kalanı hem fiyat performans hem de yeterli olması konusunda yardımlarınızı bekliyorum.
Özet olarak, arkadaşım benden biraz uzakta ve tek bir yerden alıp kurulumun yapılmasını istiyoruz. Fiyat performans olarak yardımlarınızı bekliyorum. Bu sisteme 144 Hz 1 ms monitör ve klavye mouse kulaklık önerirseniz sevinirim. Mümkünse gene FP ürünleri.
Teşekkür ederim.

İşlemci: Ryzen 3600.
Anakart: Fiyat performans olarak sizlere bırakıyorum.
Ekran kartı: RTX 2060 Super fakat marka olarak FP ürünü tavsiyenizi bekliyorum.
Bellek: 2x8 GB FP ürünü tavsiyenizi bekliyorum.
Kasa: FP ürünü tavsiyelerini bekliyorum.
PSU: FP ürünü tavsiyenizi bekliyorum.
Soğutucu: FP ürünü tavsiyenizi bekliyorum.

Bu arada PC için bütcemiz 7-8 bin bandında.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı 3652 TL.
Daha uygun fiyatlı olsun derseniz 3217 TL.

Anakart 830 TL.

RAM 709 TL.

Kasa+PSU 715 TL.

İşlemci soğutucu 371 TL.

İşlemci 1339 TL.

Galax ekran kartını alırsanız toplam:
7181 TL.

Msi ekran kartını alırsanız toplam:
7616 TL.

Depolama birimi yazmadığınız için eklemedim. Tek bir yerden alınması halinde ya istediğiniz parçalar olmayacak ya da daha pahalı olacaktır.

@kocaefe88
Evet depolamayı atlamışım. 480GB bir SSD şuan işimizi görecektir. Amacımız tek bir yerden alıp, hazır kurulumla almak. Böyle bir şekilde yardımcı olursanız sevinirim.

@kocaefe88
Evet depolamayı atlamışım. 480GB bir SSD şuan işimizi görecektir. Amacımız tek bir yerden alıp, hazır kurulumla almak. Böyle bir şekilde yardımcı olursanız sevinirim.

İntel düşünürseniz bu sisteme bakın.

Ryzen 5 2600 olan versiyonu

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı