Öncelikle herkese merhaba,
Geçenlerde kendim için bir sistem toplamıştım. Şimdi başka bir yakın arkadaşım için sistem arayışındayız fakat fiyat performans ürünlerini bulmakta biraz zorlanıyoruz. Ortalama fiyatlar için 2 haftaya yakındır piyasayı takip ediyoruz. Öncelikle birkaç ürün kafamızda yerleşti fakat geri kalanı hem fiyat performans hem de yeterli olması konusunda yardımlarınızı bekliyorum.
Özet olarak, arkadaşım benden biraz uzakta ve tek bir yerden alıp kurulumun yapılmasını istiyoruz. Fiyat performans olarak yardımlarınızı bekliyorum. Bu sisteme 144 Hz 1 ms monitör ve klavye mouse kulaklık önerirseniz sevinirim. Mümkünse gene FP ürünleri.
Teşekkür ederim.
İşlemci: Ryzen 3600.
Anakart: Fiyat performans olarak sizlere bırakıyorum.
Ekran kartı: RTX 2060 Super fakat marka olarak FP ürünü tavsiyenizi bekliyorum.
Bellek: 2x8 GB FP ürünü tavsiyenizi bekliyorum.
Kasa: FP ürünü tavsiyelerini bekliyorum.
PSU: FP ürünü tavsiyenizi bekliyorum.
Soğutucu: FP ürünü tavsiyenizi bekliyorum.
Bu arada PC için bütcemiz 7-8 bin bandında.
Geçenlerde kendim için bir sistem toplamıştım. Şimdi başka bir yakın arkadaşım için sistem arayışındayız fakat fiyat performans ürünlerini bulmakta biraz zorlanıyoruz. Ortalama fiyatlar için 2 haftaya yakındır piyasayı takip ediyoruz. Öncelikle birkaç ürün kafamızda yerleşti fakat geri kalanı hem fiyat performans hem de yeterli olması konusunda yardımlarınızı bekliyorum.
Özet olarak, arkadaşım benden biraz uzakta ve tek bir yerden alıp kurulumun yapılmasını istiyoruz. Fiyat performans olarak yardımlarınızı bekliyorum. Bu sisteme 144 Hz 1 ms monitör ve klavye mouse kulaklık önerirseniz sevinirim. Mümkünse gene FP ürünleri.
Teşekkür ederim.
İşlemci: Ryzen 3600.
Anakart: Fiyat performans olarak sizlere bırakıyorum.
Ekran kartı: RTX 2060 Super fakat marka olarak FP ürünü tavsiyenizi bekliyorum.
Bellek: 2x8 GB FP ürünü tavsiyenizi bekliyorum.
Kasa: FP ürünü tavsiyelerini bekliyorum.
PSU: FP ürünü tavsiyenizi bekliyorum.
Soğutucu: FP ürünü tavsiyenizi bekliyorum.
Bu arada PC için bütcemiz 7-8 bin bandında.
Son düzenleyen: Moderatör: