Ryzen 3600X + James Donkey sistem donuyor

SEAL

Centipat
Arkadaşlar selam.
3 Defa format attım.
Windows 10 güncel sitesinde indirip kurdum sistemde driverler Windows falan hepsi güncel bilgisayarı kapatıp açıyorum masaüstü geliyor donma kasma var 15-20 dk bu kasma sürüyor.
SSD bad sector testi yaptım sorun yok görev yöneticisinde kullanımları baktım normal yani her şey yolunda görünüyor ama bu kasma neden olur anlamadım yardımınızı rica ederim.

Kasamı yeni topladım.
RTX 2080S.
ASUS TUF B450M_PLUS.
Ryzen 3600X.
2*8 G-Skilll RAM.
James Donkey 120 GB SSD + 1 TB Seagate var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam.
3 Defa format attım.
Windows 10 güncel sitesinde indirip kurdum sistemde driverler Windows falan hepsi güncel bilgisayarı kapatıp açıyorum masaüstü geliyor donma kasma var 15-20 dk bu kasma sürüyor.
SSD bad sector testi yaptım sorun yok görev yöneticisinde kullanımları baktım normal yani her şey yolunda görünüyor ama bu kasma neden olur anlamadım yardımınızı rica ederim.

Kasamı yeni topladım.
RTX 2080S.
ASUS TUF B450M_PLUS.
Ryzen 3600X.
2*8 g-skilll RAM.

Hocam Windows'u HDD kurup dener misiniz?

Arkadaşlar selam.
3 Defa format attım.

Kasamı yeni topladım.
RTX 2080S.
ASUS TUF B450M_PLUS.
Ryzen 3600X.
2*8 G-Skilll RAM.
Zaten "Eşek" SSD drop yediriyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı