3600X. Çünkü çarpan kilidi de açık. Wraith Spire da yanında geliyor.
Evet dediğiniz gibi.Ama sonunda X olan ryzen işlemciler Extended Frequency Range özelliği sayesinde frekansını anakartın durumuna göre arttırabiliyor.Veya sıcaklıklara göre.Tüm Ryzen işlemcilerin çarpan kilitleri açıktır
1070 ekran kartım var şu anki işlemcimde i5 7500 fark yarayırmı işlemci değiştirmem?Sorunun cevabına gelecek olursa 3600 veya 3600X arasından şöyle diyebilirim aralarında fiyat farkı. Çok yoksa tabii ki 3600X ama aralarında fiyat farkı biraz varsa 3600'de alabilirsin fazla FPS farkı yok aralarında. Son olarak FPS bildiğim kadarıyla ekran kartı daha çok etkiler.
gtx 1070Sadece işlemci değişimi ile 144 FPS'den 240 FPS'e çıkması tamamen hayal ürünü. Öyle bir şey yok. O beklentiyle alırsan çok üzülürsün. Muhtemelen FPS pek değişmez. Ekran kartı
1070 ekran kartım var şu anki işlemcimde i5 7500 Fark yarayırmı işlemci değiştirmem?
GTX 1070.
1070 gibi bir ekran kartı ile bu kadar az fps neden alıyorum peki 1070 iyi değilmi hocamEğer ekran kartın aynı ise sadece işlemci değiştirirsen FPS farkı fazla alırım diye düşünme.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.