Anladım ne demek istediğinizi, işte ben bu durumu bir türlü anakartın driver bölümündeki Command Center' da yapamadım. böyle profil oluşturup değiştirebiliyor olmak çok güzel. Ben bunun sıkıntısını yaşıyordum. Her bilgisayarı açtığımda işlemci oran kısmı yukarıda belirttiğim gibi değişiyor ve kendi düzenliyordu. Eğer ben programdan profili değiştirmediğim sürece default yine benim ayarladığım ayarlar kalabiliyorsa her aç kapa yaptığımda sıkıntı yok. Bende ben beceremiyorum zannettim bir kaç gündür onunla uğraşıyordum Dragon Center' ı indireyim ben o zaman. Siz nerede indirdiniz son sürümünü? Ve ayrıca rica etsem 2 profilinde fotoğrafını yada derecelerdeki çalışma hızlarını iletebilir misin? Gerçi sanırım bir tanesini default ayar diğer arkadaştaki gibi, sabit olan ise %50 kaç derece aralığı sürekli sabit.

Programı msi kendi sitesinden indirdim ama onu indirince diğerlerini otomatik kaldırdı neden yaptı bilmiyorum bilgin olsun. Fotoğraf olarak eve geçince gönderirim. Fan ayarı olarak zaten kendi kalibrasyon etme gibi bir seçeneği görmüşündür. Onu yaptırdım kendim tek tek değer vermedim zaten versem de bildiğini okuyor diye. Diğer profilde tüm kasa fanları manuel %50 de zaten. Oyuna girmediğim sürece öyle bırakıyorum. O programdan izlemede yapabiliyorsun. Oradan net şekilde gözüküyor anlık voltaj ve ısı artışı. Windows yaptırıyor diye düşünüyorum o konuda bir geliştirmeye ihtiyacı ver benim düşüncem.

Anladım deke istediğinizi şimdi manuelde öyle ayarlanıyordu ben onu unutmuşum. Malum ayarları kaydetmediği için hiç deneme yapmamıştım. Teşekkür ederim. Bende akşam gidince bir deneyeyim.

Dragon center üzerinden yaparsanız bir şey olmaz. Oradan yapıyorum ben.

Sanırım bir ben Command Center kullanıyorum
Eskiden ben de onu kullanıyordum. Bu sistem ile dragon center ı farkettim. Tüm uyhulamaları bi araya toplamışlar güzel olmuş. Mystic Light, Command Center, gaming app, killer network falan hepsi dragon center da mevcut.

Eskiden ben de onu kullanıyordum. Bu sistem ile dragon center ı farkettim. Tüm uyhulamaları bi araya toplamışlar güzel olmuş. Mystic Light, Command Center, gaming app, killer network falan hepsi dragon center da mevcut.
Çok iyi olmuş açıkçası. Eski anakart olmamasına rağmen niye driver kısmında bu yok. Çok enteresan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…