Ryzen 3600X sistem 800 TL PSU önerisi

thecrowly34

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar, imzamdaki sisteme sahibim, yalnız bir sorunum var sistemim yük altında restart atıyor. Sorunun Power'den olduğunu düşünüyorum. Anakartımda CPU için 8 + 4 pin baglantısı var ama ben sadece 4 pin ile güc verebiliyorum. Yetersiz geliyor sanırım. İki tane 8 pin girişi olan Power Supply önerisi yapabilirseniz cok sevinirim. Bütce 800TL.

Sistem:
Ryzen 3600X | MSI X570'a-PRO | Sapphire RX 580 4G | 16 GB 3600 MHz RAM | 120 GB SSD | 1TB HDD

Sen dert etme canım, güvenilir.

İşini görebilecek uygun fiyatlı ve kaliteli PSU'lar var. Seasonic bir tık abartı kaçar.

Bence abartı kaçmaz. Konu başlığın da belirttiği bütçe ye uygun ve kullandığı X570 anakart için de 8+4 pin ya da 8 + 4+4 pin ESP güç çıkışı mevcut güç kaynaklarında. Yaklaşık 8 senedir kullandığım Seasonic S12II hala taş gibi yapılan ödemeyi sonuna kadar hak ediyor. Arkadaş madem yeni bir güç kaynağı alma niyetinde bütçesi dahilinde güç çıkışları da tam olsun :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı