Ryzen 3600X sistem nasıl?

Hocam bayağı tuttu ya uygun hali ile bile. Ben korona olayları öncesi aldım birçok parçayı sana tahmini bir şey yazayım.

CPU: 1550₺
GPU: 4900₺
RAM: 1000₺
Anakart: 2200₺
Sıvı soğutma: 1300₺
SSD: 850₺
PSU: 1350₺(stok olmadığı için alınamadı)
Kasa: 2200₺(stok olmadığı için alınamadı)

Toplam: 15.350₺

Not: Bu kasanin 1200₺ olduğu zamanları hatırlıyorum 😔

Kasaya ayırılcak olan paradan biraz kısıp anakarttan biraz kısarak RTX 2080 alınabilir.

O zaman işlemci de yükselmesi gerekiyor monitör değişmesi gerekiyor bir sürü masraf 🤣😬

3600X RTX 2080'i besler CPB açarak çok daha iyi besletirsiniz. Monitör sanırım 2K RTX 2080 2K için ideal bir kart. 1080P ise sizi çok uzun yıllar götüreceği için yine dert etmeyin yüksek FPS'ler alıp daha akıcı bir oyun yaşarsınız.

3600X RTX 2080'i besler CPB açarak çok daha iyi besletirsiniz. Monitör sanırım 2K RTX 2080 2K için ideal bir kart. 1080P ise sizi çok uzun yıllar götüreceği için yine dert etmeyin yüksek FPS'ler alıp daha akıcı bir oyun yaşarsınız.

Öneriniz için çok teşekkür ederim artık aldık ya bir daha değişim vs zahmetli iş monitör 2K degil bu arada 1920X1080.

Öneriniz için çok teşekkür ederim artık aldık ya bir daha değişim vs zahmetli iş monitör 2K degil bu arada 1920X1080.

1080P ise iyi sorun yok güle güle kullanın uzun yıllar sorunsuz kullanmanız dileği ile alacağınız zaman şu an yeni gelen Driver'ı sakın kurmayın ondan bir önceki Driver'ı kurun NVIDIA bilerek yavaşlatma yaptı 1050 Ti kartım %30 performans kaybetti.

1080P ise iyi sorun yok güle güle kullanın uzun yıllar sorunsuz kullanmanız dileği ile alacağınız zaman şu an yeni gelen Driver'ı sakın kurmayın ondan bir önceki Driver'ı kurun NVIDIA bilerek yavaşlatma yaptı 1050 Ti kartım %30 performans kaybetti.

Bunu ilk defa duyuyorum genel de en güncelini yüklenmesi önerilir her zaman yoksa NVIDIA’da Apple’ın yolundan mı gidiyor 🤣

Bunu ilk defa duyuyorum genel de en güncelini yüklenmesi önerilir her zaman yoksa NVIDIA’da Apple’ın yolundan mı gidiyor 🤣

Hocam bunların kökü kurumaz dediğim gibi bu Driver yayınlandı sonra herkes kurmuş NVIDIA yeni Driver diye post attı Instagram'a herkes kartım yavaşladı yazıyor ve cidden benim kartımda yavaşladı Fortnite'da 60 FPS'i %60 kullanım ile alırken şu an %80 kullanım ile alıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı