Şişman Şıtayger
Hectopat
Anledım saol şuan 1 ay kadar daha vaktim var. Bayramdan sonraya bu işi sonlandırıcam 
Ekran:
(Donanım arşivi sisteminde olan ekran kartı modeli)![]()
Inno3D GeForce RTX 2070 Super iChill x3 Ultra 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
Inno3D GeForce RTX 2070 Super iChill x3 Ultra 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Anakart ile uyumlu olması için MSI:
MSI GeForce RTX 2070 Super Gaming X 8GB 256Bit GDDR6 PCI-E Fiyatı
MSI GeForce RTX 2070 Super Gaming X 8GB 256Bit GDDR6 PCI-E en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Anakart:
RAM:
![]()
G Skill 16gb (2x 8gb) Ddr4 3600mhz Cl16 Dual Kıt Rgb Pc Ram Trıdent Z F4-3600c16d-16gtznc Fiyatı, Yorumları - Trendyol
G Skill 16gb (2x 8gb) Ddr4 3600mhz Cl16 Dual Kıt Rgb Pc Ram Trıdent Z F4-3600c16d-16gtznc yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
İyi de kim neden satın alacakki. Güvenmiyorum diyorsunuz. Bilmeden bilene sormadan aldım işte öyle.kaldı.O PSU'ya sistem emanet edilmez anlayın. Arıza verdiği zaman sisteme zarar verme olasılığı çok yüksek satın kurtulun.
Ekran kartınğ bunu seçmiştim ilk başta. Sonra recep baltaş ve al güngörün incelemesini izledim. Rx5700xt gaming x e karar verdim. etrafımda cpu gpu amd kullananlar bu.sıkıntı yaşaadıklarını söylediler aktif kllanıyolar. Tabi.teknolıji şans işi.birazda. Birde amd alsın artık piyasayı intel ve nvidia uçuk fiyatlarla sömürdü insanları.Oldukça güzel bu da yapılabilir. Ama anakart MSI diye ekran kartını da MSI yapıp bütçe arttırmaya gerek yok INNO3D'de güzel bence ama yine de konu sahibi bilir.
Hocam sistem patlayacak değil gamepower güzel marka bence.İyi de kim neden satın alacakki. Güvenmiyorum diyorsunuz. Bilmeden bilene sormadan aldım işte öyle.kaldı.
Hocam sistem patlayacak değil Gamepower güzel marka bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.