Bu kasayla sistem toplanmaz demiyorum. RTX 2070, RX 5700 XT 27 cm bir kart bulup soğutmada randıman alabileceğiniz bir sistem toplamanız sağlıklı olmaz diyorum.
NZXT H210, Corsair crystal X280 bir kasa tercih etmeniz daha mantıklı.
Kasa dediğiniz gibi fazla fan desteklemiyor sanırım. Eki Görüntüle 522734
PSU olarak kasanız, 15 cm destekli olduğu için FSP seçebilirsiniz.
Açıkçası bende 60mm ye kadar olan soğutma bloğundan çok soğutma performansı beklemiyorum. Sıvı soğutma olarak düşünürseniz.
Corsair Cw-9060023-ww Hydro Serisi H5 Sf Low-profile Sıvı Cpu So - n11.com bu da olabilir.
Daha uygun fiyatlı derken bütçenizi belirtmeniz daha yerinde olur. Taşınabilirlik açısında kasa güzel. 60 MM soğutucu, tek fan ile 2070 ya da RX5700XT macerasına girip paranıza yazık etmeyin. O kasada o sistemi soğutamazsınız. Montajı çok zorlar. FSP HYDRO G PRO serisi 15CM, Corsair ve SilverStone PSU bakabilirsiniz.Kasayı seçmemdeki nedeni tekrar belirteyim. Taşınabilirlik konusu önemli olduğu için. Önerdiğiniz kasa fazlaca büyük benim için. Sıvı soğutmada bütçemi aşıyor. Güç kaynağı da aşırı pahalı. Önerdiğiniz modelin üstü FSP g Hydro 850W Gold elimde mevcut fakat 17cm uzunluğunda olduğu için maalesef kullanamıyorum. Daha uygun fiyatlı sertifikalı bir güç kaynağı tavsiye edebilir misiniz?
Daha uygun fiyatlı derken bütçenizi belirtmeniz daha yerinde olur. Taşınabilirlik açısında kasa güzel. 60 mm soğutucu, tek fan ile 2070 ya da RX 5700 XT macerasına girip paranıza yazık etmeyin. O kasada o sistemi soğutamazsınız. Montajı çok zorlar. FSP Hydro g Pro serisi 15cm, Corsair ve SilverStone PSU bakabilirsiniz.
Sizin hiçbir kriteriniz o kasa için tutmuyor. Sadece taşınabilirlik için kasa topluyorsunuz. Diğer sistem özelliklerinden feragat etmeniz gerek.
Siz herşeye hakimsiniz aslında burada konu açmanıza gerek yokmuş.Kasa için endişeniz olmasın gerekli araştırmaları konu açmadan önce yaptım.
Güç kaynağı için bütçem 400-600 lira arasında.
Bir de merak ettim hangi 2070 ya da RX5700 marka modelini alacaksınız.
Kasanızın sınırı 27 CM, 1-2 CM de boşluk kalması gerektiğini düşünürsek. 25 CM öyle bir kart hayal ederek o kasaya nasıl karar verdiniz?İşte tamda bu noktada bu soruyu sizlere sormuştum.
Pulse modeli var.Kasanızın sınırı 27 CM, 1-2 CM de boşluk kalması gerektiğini düşünürsek. 25 CM öyle bir kart hayal ederek o kasaya nasıl karar verdiniz?
Kasanızın sınırı 27 cm, 1-2 Cm'de boşluk kalması gerektiğini düşünürsek. 25 cm öyle bir kart hayal ederek o kasaya nasıl karar verdiniz?
Hayırlı olsun şimdiden.
Ben istediğiniz kasa ile şöyle bir şey yaptım ama CPU soğutucu RAM ile sıkıntı yaşar mı?
Amd Ryzen 7 3700x 3.6/4.4ghz 32mb 65w Am4 Işlemci Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Amd Ryzen 7 3700x 3.6/4.4ghz 32mb 65w Am4 Işlemci yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com Sapphire Radeon Rx 5700 Xt 8gb Pulse 11293-01-20g - n11.com (245)Corsair Vengeance 16GB 2x8 3200 DDR4 Siyah Cmk16gx4m2e3200c16 Fiyatı - Trendyol
Corsair 16gb (2x 8gb) Ddr4 3200mhz Cl16 Dual Kıt Pc Ram Vengeance Lpx Cmk16gx4m2e3200c16 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
GIGABYTE P650B 650W 80+ Bronze 120mm Fanlı PSU | ITOPYATOSHIBA OCZ 500GB RC500 NVMe M.2 SSD (Okuma 1700MB / Yazma 1600MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
TOSHIBA OCZ 500GB RC500 NVMe M.2 SSD (Okuma 1700MB / Yazma 1600MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
SilverStone Sugo SG13B-Q / Mini ITX Performans Kasası (SST-SG13B-Q) - Kasa - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Mini Boyutlarda Gerçek Bilgisayar Deneyimi Dünyaca ünlü kasa üreticisi SilverStone, mini boyutlarıyla yer kaplamayan, mini-ITX ve mini-DTX yapılı anakart ve tam boy PSU desteğiyle göz dolduran yeni küp kasası Sugo SG13'ü sunar. Üç tarafı havalandırma kanallarıyla çevrili olan SilverStone Sugo...www.teknobiyotik.com
Sistem parçaları bunlar şimdi soğutma alternatifleri:
1- https://www.hepsiburada.com/be-quiet-shadow-rock-lp-bk002-intel-amd-cpu-sogutucu-p-HBV00000L4F90?magaza=Set Grup&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc&gclid=Cj0KCQjw6_vzBRCIARIsAOs54z7uljK2qp5HDbtxxv1Fvd5AWc2kSeGzxlTq1EibqdnjjvB6_Gs0778aApqNEALw_wcB
Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
2- Sıvı soğutma ile fan konusu daha rahat olur diye düşünüyorum.
Corsair Hydro Series H45 Performance Cpu Sıvı Soğutma Fiyatı
Corsair Hydro Series H45 Performance Cpu Sıvı Soğutma en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com Cooler Master MasterLiquid Lite 120 (Su soğutma) AM4 Fiyatı
Cooler Master MasterLiquid Lite 120 (Su soğutma) AM4 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Pulse modeli var.