Ryzen 4. Nesil İşlemciler

Yeni çıkacak 4. nesiller de AMD tarafında 300 ve 400 serisi anakartlar tarafından desteklenmeyecek resmi olarak.
[/QUOTE]
Amd tekrardan açıklama yaptı destek vereceklerini söylediler ama bu desteği zamanlar getireceklermiş sanırım. Bu demek oluyor ki elimdeki anakartı değiştirmeme gerek yok.
Benim anlamadığım insanların AMD'leri anakart konusunda soket değişimine gitmemesi, FBI arka kapısı olayı, güvenlik açığı bulunduğunda performans kaybı olmaması, tek çekirdek performansı gibi hususlarda başarılı buldukları için önermeleri olmuştu. H310M kullanıyorum, 7, 8 ve 9. nesillere desteği var. Şimdi, sistemimi AMD'ye çevirmeyi düşünmeli miyim yoksa nasıl olsa B450 alsam bile 3. nesilden fazlasını göremeyeceğim deyip ona yapacağım ek masraflarla i5 mi almayı planlamalıyım?

Düzeltme: H310M anakartın 7. nesil desteği yoktur.
Hocam sen bilirsin de sayın Mesut Çevik'in Amd ile ilgili videosundan sonra mümkün değil ben intel platformuna dönmem.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Amd fanboyuyum!...

Yeni çıkacak 4. nesiller de AMD tarafında 300 ve 400 serisi anakartlar tarafından desteklenmeyecek resmi olarak.
Amd tekrardan açıklama yaptı destek vereceklerini söylediler ama bu desteği zamanlar getireceklermiş sanırım. Bu demek oluyor ki elimdeki anakartı değiştirmeme gerek yok.

Hocam sen bilirsin de sayın Mesut Çevik'in Amd ile ilgili videosundan sonra mümkün değil ben intel platformuna dönmem.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Amd fanboyuyum!...
[/QUOTE]
Sonuçta her ikisi de bu piyasayı domine eden ülkenin markaları. Intel, AMD'yi batırmak isteseydi batırırdı. Videoyu izlemiştim, önümüzdeki dönemde Intel tarafından büyük bir atak bekliyorum, hele 10.nesildeki ısınmadan sonra :).

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı