H310M'nin 7. nesil desteği yok.H310M kullanıyorum, 7, 8 ve 9. nesillere desteği var.
Yeni çıkacak 4. nesiller de AMD tarafında 300 ve 400 serisi anakartlar tarafından desteklenmeyecek resmi olarak.
H310M'nin 7. nesil desteği yok.H310M kullanıyorum, 7, 8 ve 9. nesillere desteği var.
Hmm anladım. Dediğiniz doğruymuş, ben Celeron Pentium Gold diye sıralanırken 7. nesil diye karıştırmış olabilirim, düzelteceğim.H310M'nin 7. nesil desteği yok.
Yeni çıkacak 4. nesiller de AMD tarafında 300 ve 400 serisi anakartlar tarafından desteklenmeyecek resmi olarak.
Hocam sen bilirsin de sayın Mesut Çevik'in Amd ile ilgili videosundan sonra mümkün değil ben intel platformuna dönmem. Amd fanboyuyum!...Benim anlamadığım insanların AMD'leri anakart konusunda soket değişimine gitmemesi, FBI arka kapısı olayı, güvenlik açığı bulunduğunda performans kaybı olmaması, tek çekirdek performansı gibi hususlarda başarılı buldukları için önermeleri olmuştu. H310M kullanıyorum, 7, 8 ve 9. nesillere desteği var. Şimdi, sistemimi AMD'ye çevirmeyi düşünmeli miyim yoksa nasıl olsa B450 alsam bile 3. nesilden fazlasını göremeyeceğim deyip ona yapacağım ek masraflarla i5 mi almayı planlamalıyım?
Düzeltme: H310M anakartın 7. nesil desteği yoktur.
Amd tekrardan açıklama yaptı destek vereceklerini söylediler ama bu desteği zamanlar getireceklermiş sanırım. Bu demek oluyor ki elimdeki anakartı değiştirmeme gerek yok.Yeni çıkacak 4. nesiller de AMD tarafında 300 ve 400 serisi anakartlar tarafından desteklenmeyecek resmi olarak.
Tam izlememişsin sanırım. Batıramazdı çünkü tekel davaları ile başedemezlerdi. Kimse tekel olmasın bize faydası yok çünkü ama bazen diyorum keşke Amd tekel olsa.Intel, AMD'yi batırmak isteseydi batırırdı. Videoyu izlemiştim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.