Ryzen 4. Nesil İşlemciler

H310M'nin 7. nesil desteği yok.

Yeni çıkacak 4. nesiller de AMD tarafında 300 ve 400 serisi anakartlar tarafından desteklenmeyecek resmi olarak.
Hmm anladım. Dediğiniz doğruymuş, ben Celeron Pentium Gold diye sıralanırken 7. nesil diye karıştırmış olabilirim, düzelteceğim.

Yeni çıkacak 4. nesiller de AMD tarafında 300 ve 400 serisi anakartlar tarafından desteklenmeyecek resmi olarak.
[/QUOTE]
Amd tekrardan açıklama yaptı destek vereceklerini söylediler ama bu desteği zamanlar getireceklermiş sanırım. Bu demek oluyor ki elimdeki anakartı değiştirmeme gerek yok.
Hocam sen bilirsin de sayın Mesut Çevik'in Amd ile ilgili videosundan sonra mümkün değil ben intel platformuna dönmem.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Amd fanboyuyum!...

Amd tekrardan açıklama yaptı destek vereceklerini söylediler ama bu desteği zamanlar getireceklermiş sanırım. Bu demek oluyor ki elimdeki anakartı değiştirmeme gerek yok.

Hocam sen bilirsin de sayın Mesut Çevik'in Amd ile ilgili videosundan sonra mümkün değil ben intel platformuna dönmem.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Amd fanboyuyum!...
[/QUOTE]
Sonuçta her ikisi de bu piyasayı domine eden ülkenin markaları. Intel, AMD'yi batırmak isteseydi batırırdı. Videoyu izlemiştim, önümüzdeki dönemde Intel tarafından büyük bir atak bekliyorum, hele 10.nesildeki ısınmadan sonra .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…