Ryzen 4000 serisi işlemciler ne zaman satışa çıkacak?

Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: RTX 4060
CPU: Ryzen 7 7735HS
RAM: 24GB 4800 MHz DDR5
Meslek
Elektrik Elektronik Mühendisi - Öğrenci
Yakın zamanda sistem toplama gibi bir planım var. Yeni nesil ile toplamak istiyorum ama ne zaman çıkacağını bilmiyorum. Araştırdım ama bir şey bulamadım. Siz ne zaman çıkacağını biliyor musunuz? Şimdiden teşekkür ederim, iyi günler.

Çıkış fiyatı belli değil 10 Ekim'de tanıtılacak. Siz ne kadar bütçe ayıracaksınız sistem için? En iyi ihtimal Ekim'de bile çıksa kur ve vergilerde bir değişim olabilir, bunu hesaba katarak bekleyin. Yani 10K'ya toplamayı düşünüyorsanız 12K'yı felan gözden çıkarın.

Çıkış fiyatı belli değil 10 Ekim'de tanıtılacak. Siz ne kadar bütçe ayıracaksınız sistem için? En iyi ihtimal Ekim'de bile çıksa kur ve vergilerde bir değişim olabilir, bunu hesaba katarak bekleyin. Yani 10K'ya toplamayı düşünüyorsanız 12K'yı felan gözden çıkarın.
Hocam bütçe 6K olur. Aslında Ryzen 5 3600 ve GTX 1660S bir sistem toplamayı düşünüyordum. Zaten beni de kur gibi etkenler düşündürüyor. Ryzen 4000 serisinin çıkacağını duyunca en kötü ihtimalle 3000 serisi ucuzlar diye düşündüm.
Ne zaman satışa çıkacağı belli değil fakat 10 Ekim 2020'de tanıtılacak. Tahminimce 1-2 ay sonra da çıkacaktır. Tabii 2 hatfa da olabilir, dediğim gibi sadece tahmin.
Teşekkür ederim. O zaman beklemek biraz saçma olur doğru mudur?
Türkiye gelişi 2021'i geçer bence.
Hocam o kadar geç olur mu?

Hocam bütçe 6K olur. Aslında Ryzen 5 3600 ve GTX 1660S bir sistem toplamayı düşünüyordum. Zaten beni de kur gibi etkenler düşündürüyor. Ryzen 4000 serisinin çıkacağını duyunca en kötü ihtimalle 3000 serisi ucuzlar diye düşündüm.

Teşekkür ederim. O zaman beklemek biraz saçma olur doğru mudur?

Hocam o kadar geç olur mu?
Aralık ya da ocak sonu diye düşünüyorum ama tahmin tabii ki. Bu ülkede bir şey ucuzlamaz dostum paran yetiyorken al, doların ne olacağı belli değil.

Aralık ya da ocak sonu diye düşünüyorum ama tahmin tabii ki. Bu ülkede bir şey ucuzlamaz dostum paran yetiyorken al, doların ne olacağı belli değil.
Teşekkür ederim yorumlarınız için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı