Çözüldü Ryzen 4600H çipset güncellenmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Neden güncelleyecektiniz ki? Raporun tamamını inceleyemedim henüz fakat raporun bir kısmında; halihazırda bu sürücünün daha yeni bir sürümünün kurulu olduğunu, şu an kurmaya çalıştığınız sürümü kurmak istiyorsanız halihazırda kurulu olanı kaldırmanız gerektiğini söylüyor.
Kod:
Property(C): IS_PREVENT_DOWNGRADE_EXIT = A newer version of this application is already installed on this computer. If you wish to install this version, please uninstall the newer version first. Click OK to exit the wizard.
Neden güncelleyecektiniz ki? Raporun tamamını inceleyemedim henüz fakat raporun bir kısmında; halihazırda bu sürücünün daha yeni bir sürümünün kurulu olduğunu, şu an kurmaya çalıştığınız sürümü kurmak istiyorsanız halihazırda kurulu olanı kaldırmanız gerektiğini söylüyor.
Kod:
Property(C): IS_PREVENT_DOWNGRADE_EXIT = A newer version of this application is already installed on this computer. If you wish to install this version, please uninstall the newer version first. Click OK to exit the wizard.

Çözüm
Kod:
Tamamdır, çok teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı